Lesz- e könnyebb az edzés?
Szőnyi Pisti 43 évesen szállt ki a fotelből és tette le a csipszet. Ma ő az egyike annak a pár embernek a világon akik egy hónapon át minden nap legyomtak egy iron man-t!
Szóval igen, te is fejlődhetsz még rengeteget, ha nem is eddig a szintig! :D
Duke81 minden bizonnyal Szőnyi Ferencet akart írni, ezzel együtt valóban igaza van, ő tényleg nem semmi.
De ha nem akarunk ennyire végletekbe gondolkodni, akkor az én példám (akinek szintén nincs semmilyen sport múltja).
Egy betegség miatt télen hónapokig ágyhoz voltam kötve, tényleg csak a kötelező napi mozgás volt meg, kis túlzással a konyháig menet is elfáradt a lábam. Aztán elkezdtem erősíteni: első hetekben saját súllyal a 10 guggolás is alig jött össze, 5 hónappal később 80 kiló súllyal is könnyedén ment. Tudom, hogy sokaknak ez is semmi, de a fejlődésen van a hangsúly, ami némi kitartással mindenki számára adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!