Mitol nagy a testzsir szazalekom?
Elkezdtem edzeni egy eve,egy fel eve kicsit jobban odafigyelve edzovl is. Valamennyi izom jott is fel ram szerencsere. A kajara is most kezdtunk az edzommel jobban raallni.
Amugy vekonyabb es magas vagyok,172 cm es 60-62 kg kozott lenni a sulyom.Csinaltunk egy merest es meglepett,hogy a testzsir szazalekom 33% szazaleknak mutatta a kutyu.Az izmot is 34% ,viz rendben volt,2.5% zsir a belso szerveken,3 evvel idosebbnek mutatott a gep ,mint ahany vagyok,de amugy az edzom azt mondta,hogy a tobbi eredmeny rendben van ezt o sem ertette. Nem eszek zsiros kajakat ,vacsira is odafigyelek ne terheljem le a szervezetemet ,mert nem is alszom jol. Mitol lehet vajon?
22/L
Szerintem rossz volt a mérés: 172 cm-el és 60-62 kg testsúllyal aligha lehetsz olyan, mint képen a jobb oldali: [link]
Ha a testzsírod 33% és az izom 34%, akkor a víz rendellenesen alacsony, már kiszáradtál volna. Szerintem mérési hiba volt.
Szerintem inkább a tükörnek higgy, ne a műszernek. Vagy menj el máshova mérést csináltatni.
Mivel lett mérve a testzsírszázalék?
A legtöbb (nem orvosi) műszer totál megbízhatatlan... nekem 2 perc különbséggel 7% különbséget mért, például :)
Még a kaliper megbízhatóbb, mint ezek az elektronikus vacakok.
Ja bocs, most olvasom hogy mérlegre álltál rá. Azok semmit nem érnek. Inbody felmérés kellene.
Mostanában periodx klinikán vannak ingyenes mérések nyílt nap leretében illetve a westendben is megmérnek tök ingyen az egyik sportolban ami a középső lépcsőknél felül van, a fsgyizó/sütiző mellett (nem jut eszembe a neve). Ha nem budapesti vagy, akkor is vannak lehetosegek biztos, vagx elmesz kb 4-5 ezer forintert meretni ha nsgxon kivancsi vagy.
De ha edzel es tenyleg ennyi a sulyod, akkor ez a magassagodhoz eleg jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!