Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A hasizmokat is elég hetente...

A hasizmokat is elég hetente kétszer edzeni célzottan?

Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 11:05
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem, minimum 3x kellene.
Nem, minimum 4x kellene.
Nem, minimum 5x kellene.
Nem, minimum 6x kellene.
9 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne elég?
2023. jún. 27. 11:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A mai világban ha évente kétszer edzenéd, már akkor is izmosabb lennél, mint országunk népének háromnegyede. Manapság a hasa szinte mindenkinek folyik szét.
2023. jún. 27. 13:25
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

Elég, a hasizom pont egy olyan izom, amit akár mindennap lehet edzeni, persze ez nem teljesen ideális, főleg hogy azért könnyen kikészítheted magad és izomlázzal nem ajánlott edzeni.

Illetve nem utolsó sorban más gyakorlatokkal is fejlődik a hasizmod indirektmód, szóval pl. egy guggolás során, emiatt valaki nem is hasazik konkrétan.

2023. jún. 27. 14:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. jún. 27. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A legtágabb válasz lejön az előzőekből: egy héten 0 és 7 közötti alkalommal lehet a hasat megedzeni, a többit Te döntöd el, hogyan és miért felel meg úgy, ahogy.

Ezzel amúgy én is sokáig szórakoztam, végül is a 2-nél kötöttem ki, mert időben és edzéstervezésben így jött ki jól. Nekem a plank tetszik a legjobban, de létezik mindenféle lábemelés, lábtartás, stb. A hasprés meg a felülés szar a gerincnek, úgyhogy szerintem ki se próbáld.

2023. jún. 27. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!