Felülélésen és has-présen kívül milyen gyakorlattal lehet a hasizmokat erősíteni? Esetleg valami olcsóbb segédeszközt tudtok hozzá ajánlani, ami hatékony is?
Te az aranyeres troll vagy?
Amúgy ez a hasizom erősítés nagyon túl van gondolva. Látszik, hogy nincs semmilyen tudás mögöttetek. Ami igazán fontos, az a törzsizmok erősítése, amely során értelemszerűen az egyenes hasizom is edződni fog. Erre a legoptimálisabb és egyben legegyszerűbb gyakorlat a plank és annak variációi. Ha a profi élsportolóknak is jó, akkor neked is jó lesz.
Továbbá nem tudom, hogy mit akarsz 50 ezer forinttal. Ha nagyon kiegészítőt akarsz, akkor vegyél egy haskereket, amit 5-10 ezerből bőven megúszol. Biztos kapsz 50 ezerért is arany berakásosat, de felesleges ennyit költened rá.
Nem vagyok sem aranyeres (???) sem másmilyen troll!
Az a bajom nekem, hogy nagyon nem egyenes a hátam és has-présnél úgy érzem valahogy, hogy csak rontok a helyzeten. Nem tudom, hogy ez anatómiailag megalapozott e, sem orvos, sem pedig gyógytornász végzettségem nincs. Ha lenne, akkor nem itt kérdezősködnék…
Felülésnél pedig valami mindenegyes felülésnél a csípőcsontom és ülőcsontom “között” valami ropog.
Nem hiszem hogy ezt így túl egészséges lenne csinálni…
Többek között az általad említett dolgok miatt nem felülésezik már 20 éve senki, leszámítva azokat, akiknek a tudása megrekedet 20 évvel ezelőtt.
A hátad valószínűleg tartás-problémák miatt nem egyenes. Nem vagy egyedül, minden második ember egy reumatológiai csőd a mai ülő, laptopozó, telefont nyomkodó világban. Ezen gyógytornával és speciális mélyizom erősítő gyakorlatokkal tudsz segíteni, meg ugye egy csipetnyi nyújtás, egy csipetnyi mobilizáció, egy csipetnyi hengerezés. A hasprés nevű, két forintot nem érő gyakorlat a reumatológiai problémáidon valóban csak rontani tud, javítani nem.
Olvassgass, képezd magad, adott esetben pedig keress fel szakembert!
"sem orvos, sem pedig gyógytornász végzettségem nincs. Ha lenne, akkor nem itt kérdezősködnék…"
Mert szerinted a gyakori népe magasabb tudás birtokában van, mint egy orvos vagy gyógytornász, hogy itt teszed fel ezt a kérdést.
Szerintem is menj orvoshoz, vagy más szakemberhez.
Orosz twist, dlutterkick, sarokérintés, kerezst lábujj érintés stb. Ez mind segedeszkoz nelkuli
Beres alexandra kb 1 hete rskott ki 9 kulonbozo hadizmos gyakrolatot inszagramra. Azokat is csinalhatod. Mind felszereles nelkuli
béres alexandra 2022-ben...
instagramra posztolt? videókazettán nincs meg?
kérdező. maradj a 2. és a 4. válasznál.
Haskerék. Pár ezer forintos mutatvány , de brutál. Fontos , hogy jól használd !
( csúszós padlón kispárnával is működik , az meg biztos van otthon)
Emellé plank és kész is .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!