Heti 1 hasazás kevés?
Figyelt kérdés
2023. jún. 10. 11:44
1/15 anonim válasza:
Nem ettől lesz a kockahasad...
De hasazni akár mindennap lehet.
2/15 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdeztem, hanem mert van heti 4 edzés, mindre 6 gyakorlat, és így csak 1 hasazás fér bele, különben az egész már túl sok lenne.
2023. jún. 10. 12:15
3/15 anonim válasza:
"Hasazni" igazából bárhol bármikor tudsz kb. Nem kötelező konkrétan konditermi edzéshez kötni.
Bár én jobban szeretem a core izomokat edzeni amúgy is, ha olimpikonoknak elég akkor talán nekünk is.
Egyébként mi a konkrét célod vele? Ha zsírt nem pucolsz le akkor az életben nem fog látszani.
4/15 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezt a mi látszik dolgot, meg szeretném edzeni, erről van szó :D
2023. jún. 10. 12:32
5/15 anonim válasza:
Akkor hasazz minden nap, ha ennyire fontos ez a badarság.
7/15 A kérdező kommentje:
Milyen badarság?
Egyetlen, egyszerű kérdést tettem föl: elég-e a hasizmokat hetente 1x megedzeni?
A magyarázat az volt, hogy mivel így is sok a gyakorlat, szeretném egyszerűsíteni.
2023. jún. 10. 12:46
8/15 anonim válasza:
Nem elég. Heti 2-3 hasazás kell.
10/15 anonim válasza:
Ha pl a féhúzás,guggolás, nyomások nem mennek, vagy elértél egy ponthoz és érzed hogy nem tudsz tovább fejlődni, akkor érdemes rámenni a stabilizáló izmok, többek között a hasizom fejlesztésére. Különben heti 1szer bőven elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!