Akik edzenek teremben, ti milyen ruhába jártok edzeni/mibe érdemes mennem?
Figyelt kérdés
Új vagyok még a témában és érdekel.2023. jún. 3. 15:39
2/5 anonim válasza:
Én ujjatlanban megyek hogy ne izzadjak annyira és szellőzön
De hónalj legyen szőrtelenítve az alap egy kondiban
3/5 anonim válasza:
Cicanaci (rendes fizness nadrág, nem utcai harisnya féle), sportmelltartó, top
4/5 anonim válasza:
És a lényeg, hogy az edzős ruházatod tiszta legyen, mert elég kellemetlen, mikor valaki bűzölög a teremben. Nem baj, ha az ruházatod kicsit nagy rád, vagy már régi, lényeg, hogy ne legyen dög szagú.
5/5 anonim válasza:
Lapostalpú cipő (kardióhoz futócipő), mackónadrág, atléta trikó, szevasz. Amikor aktív erőemelő versenyző voltam, akkor nyilván gyakran edzettem guggoló cipőben, mezben (stb.), de most már ennek nem érzem jelentőségét. Nyilván az övet, a térdgumit, a csuklószorítót, meg az egyéb kiegészítőket most hagyjuk. Ezeket most is használom, de ezek a kezdő hónapokban nem relevánsak, meg nem is a kiegészítőkre kérdeztél rá. Ami ruházat szempontjából tényleg releváns, az tényleg a tisztaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!