Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Munka miatt minden 3. nap van...

Munka miatt minden 3. nap van időm lejutni a terembe. Így hogy lenne érdemes edzeni?

Figyelt kérdés
Ez egyik héten 2 másik héten 3 edzést jelent.
2022. máj. 17. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem próbálkozz a teljes testes edzésekkel. PPL vagy bro-split így nem igazán jön szóba, alsó-felső test pedig szintén nem célszerű, mert ha vannak olyan izomcsoportjaid, amiket hetente csak egyszer edzel meg, akkor natuálban azok nem fognak fejlődni.

Anno én is itt rontottam el. Heti egy guggoló edzés, heti egy fekvenyomó edzés, heti egy felhúzó edzés, kiegészítő gyakorlatok szétszórva össze-vissza, aztán vártam, hogy mikor leszek profi erőemelő. Nem lettem.

2022. máj. 17. 13:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Es az miert baj?
2022. máj. 17. 13:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljes test, egyik a guggolás másik a felhúzás köré építve. Mindkettőben legyen egy fekvenyomás sorozat, valamifajta evezés vagy lehúzás, kisebb izomcsoportokat pl kar, váll nyugodtan eddz meg többféleképpen, több gyakorlattal akár mind a két napon. Hogy ne legyél 3 órát lent a teremben, értelemszerűen összetett gyakorlatok.
2022. máj. 17. 18:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!