Így lehet egy kicsit izmosodni?
Csak ennyi lenne az egész edzés?
Izmosodás függ nagyban a megfelelő táplálkozástól és edzéstől is. Csak húzódzkodástól nagy változás nem lesz. De ha egy jó kis kar edzéshez beilleszted gyakorlatként akkor az tökéletes :)
Ez csak részben igaz, amit az utolsó ír. Egyrészt ha az ember testsúlya növekszik, az egy darabig kellő ellenállást nyújt. Másrészt edzésen, ha más gyakorlatokkal is fárasztod a bicepszed/hátad, akkor eleve kevesebb húzódzkodás fog menni, tehát nem kell attól félni, hogy túl sokat tudsz húzódzkodni. (Nem beszélve arról, hogy a legtöbb ember képtelen szabályosan húzódzkodni, helyette csak rángatóznak, már ha húzódzkodnak egyáltalán.)
Példa erre, hogy én kb. 175 centisen és 60 kilósan kezdtem edzeni, kb. 3 hónap alatt eljutottam a 10 szabályos húzódzkodásig. Most, 15 év edzés után 192 centi vagyok és 105 kg, és ugyanúgy 10 megy, de ha pl. koncentrált bicepszezem a "bicepszes" (magam felé néző tenyerű) húzódzkodás helyett, akkor van, hogy csak 5-6 megy, és akkor csak rest-pause-zal jutok el a 8-10 ismétlésig.
Igen, 15 éves korom táján.
Közben leesett, hogy rosszul fogalmaztam az előző kommentben.
Helyesen:
"de ha pl. koncentrált bicepszezem a "bicepszes" (magam felé néző tenyerű) húzódzkodás ELŐTT, akkor van, hogy a húzódzkodásból csak 5-6 megy, és akkor csak rest-pause-zal jutok el a 8-10 ismétlésig"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!