Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szoktátok váltogatni a termeke...

Szoktátok váltogatni a termeket ahova jártok?

Figyelt kérdés
már lassan 10 éve ugyan oda járok,unom mar ugyanazokat a gépek,ti hogy vagytok vele?

#edzőterem váltás
2023. máj. 13. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Én 15 éve vagyok erőemelő, mégse unom a guggolást, a fekvenyomást és a felhúzást. Unalom okán biztosan nem váltanék termet, mert ez számomra nem is igazán értelmezhető. Ha a cél erősnek és izmosnak lenni, akkor jóformán bármelyik terem jó, miért kéne váltogatni? Ha pedig nem akarsz erős és izmos lenni, csak a cél az unaloműzés és az élménykeresés, akkor váltogasd nyugodtan a termeket akár hetente.
2023. máj. 13. 21:08
 2/7 A kérdező kommentje:
az én edzésem nem csak felhúzásból,fekvenyomásom és guggolásból áll.Néha jó kipróbálni új gépeket is,másfajta terhelés.Én is egy old school teremben edzek ezért kérdem
2023. máj. 13. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

"én edzésem nem csak felhúzásból,fekvenyomásom és guggolásból áll"

Az enyém se. Egy erőemelő sem csak guggol, fekvenyom, felhúz. Rengeteg kiegészítő gyakorlatot végzünk mi is, akár gépen. Unalom okán amúgy tényleg nem váltanék soha termet. Nekem az edzés és a fejlődés az élmény, nem az, ha találkozok egy új színes géppel.

2023. máj. 13. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem.. Minek? :D

A súly mindenhol súly.

Max akkor váltanék ha már túlzsúfolt lenne a terem, és sok lenne az edzés helyett telefonját nyomkodó helyfoglaló.. Én a családias termeket szeretem. 8 év alatt két terembe voltam. Az egyik bezárt,a másikba meg jelenleg is járok. Az első ilyen "oldschool" terem volt. Imádtam.

2023. máj. 13. 21:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tobb kedvencem van, attol is fugg hogy otthonrol vagy melobol megyek vagy h utanna merre megyek. Sztem jot tesz motivacio szempontjabol is a kornyezetvaltozas. Mas ismerosok, mas gepek stb.
2023. máj. 13. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Épp elenkezőleg, ragaszkodom a megszokott dolgokhoz. Még azt sem szeretem, ha nem a megszokott helyen tudok fekvenyomni.
2023. máj. 14. 00:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Én elég sokba járok, ha bemegyek irodába akkor az ahhoz közelit választom, ha otthonról dolgozok akkor az ittenibe megyek be. Van amikor országon belül utazok mondjuk szülőkhöz akkor pedig ott megyek el.

Vannak jobban szeretett helyeim ahol olyan eszközök vannak amiket preferálok de túlságosan nem érdekel mert alap dolgok mindenhol meg szoktak lenni.

2023. máj. 14. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!