Ez a heti felosztas jo lehet e izom noveles szempontjabol?
H:hat+bicepsz kicsi volumennel
K:mell+tricepsz+vall kicsi volumennel
SZ: lab kicsi volumennel
CS:hat+bicepsz nagy volumennel
P:mell+tricepsz+vall nagy volumennel
SZ:lab nagy volumennel
V:pihenonap
osszesitve 20 sorozat/szeria lenne minden heten (bemelegito koroket nem bele szamolva azon belul is a kis sulyokkal)
es ugy lenne a volumen elosztas hogy akkor az elso 3 napban ugyan annyi ismetlest meg sorozatot csinalok viszont kisebb sullyal pl.: 55kg-al megy 7 viszont az also 3 napban csak 3 ismtelest csinalok vele. Vagyis fele annyira terhelem meg az adott izmot. Es az utolso kerdes hogy ez igy joe vagy ugyan ugy mehetnek bukasig minden edzesen anelkul hogy tuledzes legyen a vege?
Elég nagy zűrzavar amit írsz, de megpróbálok értelmes választ adni, már amennyire lehetséges. Először is ez egy 6 napos PPL edzés, a kérdésedből ítélve, tuti kezdő vagy, kedzőnek pedig nem biztos, hogy heti 6 napot kéne edzenie.
Ha egy súllyal megy 7 ismétlés, miért csinálnál csak 3-mat belőle? Messze leszel a bukástól, így az a 3 ismétlés semmivel nem fog hozzájárulni az izomnövekedéshez.
Inkább az intenzitásra tedd a hangsúlyt, ne a volumenre!
(Intenzitás = Milyen közel vagy az egyismétléses maximumodhoz. Tehát milyen nehéz súlyt használsz.)
Én ezt az egész felosztást, plusz módszer, amit leírtál hagynám a francba. Én naturálban egy "A nap - B nap felváltva" felosztásnál nem igazán tudok jobbat elképzelni.
Egy rakás szar az egész pláne kezdőként
(nem bántás, csak ha egyszerűen energiát raksz ebbe akkor jobb ha valamit eredmény is jön idővel)
Egyrészt az, hogy te most leírsz a hét 7 napjából 6-ot a nevén nevezve, és mellé írsz 2 testrészt esetleg mozgásmintát, az konkrétan semmit nem jelent.
Amúgy a PPL egy nagyon overrated bontás, naturálon pláne kezdőként aboszlút értelmezhetetlen nekem a heti 6 edzés.
Amúgy sem az fog számítani, hogy te most hogy bontogatod a heted.
Progresszív edzés, regeneráció, célnak megfelelő táplálkozás ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!