Az csak nálam van így, hogy kb 4-5 hónap folyamatos edzés után mindig beáll/fáj a hátam, derekam, nyakam? Ez miatt 4-5 havonta el kell járnom masszőrhöz, csontkovácshoz, aki rendbehozza mindig.
Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 10:02
1/5 anonim válasza:
Vagy rosszul csinálsz feladatokat vagy nem nyújtassz eleget. És fontos a bemelegítés. Menj személy edzőhöz lehet biztonságosabb lenne.
2/5 anonim válasza:
Hogy ez kinél van így, azt nem tudom, de ha neked 4 havonta akkora fájdalom jelentkezik valamely testrészedben, izületedben, hogy azzal szakemberhez kell fordulnod, akkor értelemszerűen valamit nem jól csinálsz. Bemelegítés, nyújtás, mobilizáció, hengerezés, szabályos gyakorlatvégrehajtás, okos programozás, regeneráció?
3/5 A kérdező kommentje:
Pedig csak heti 2 alkalommal edzek teljes testet. 3-4 naponta 1 edzésem van.
2023. máj. 1. 13:44
4/5 anonim válasza:
Pont nem a felosztáson múlik az ilyesmi. Az előző két kommentben olvastad a felosztást, mint szempontot? Kit érdekel a felosztás és az edzésbontás? Bemelegítés, nyújtás, mobilizáció, hengerezés, szabályos gyakorlatvégrehajtás, okos programozás, regeneráció?
5/5 anonim válasza:
Én már 5 éve edzek, sosem volt bajom. Nyújtozkodok előtte is utána is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!