Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » "Meg lehet" állni pihenni,...

"Meg lehet" állni pihenni, erőt gyűjteni 1-2 másodpercre az ismétlések között? Vagy inkább végezzek kevesebb ismétlést, de folyamatos legyen a mozgás?

Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

nekem van h a guggolás utsó sorozatában az utsó ismétlés előtt megállok pár másodpercre, szerintem nincs vele baj.

de más gyakorlatnál én nem pihenek csak ha lenyomtam a sorozatot.

szóval egy guggolásnál szerintem belefér, de bicepszezésnél azért ne álj meg pihizni :D

2022. dec. 21. 17:35
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Meg lehet állni.
2022. dec. 21. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Lábtoló/bolgár guggolásnál az utolsó 2-3 ismétlésnél van, hogy 5 másodpercet is megállok, mert intenzíven edzek, muszáj egy kicsit megnyugodnom, mert különben elájulnék a szett után.. :D

Szerintem nehézsúlyos, összetett gyakorlatoknál nem baj, ha kicsit pihensz ismétlések között, de azért egy bicepsz/tricepsznél nem illik..

2022. dec. 21. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyobb gyakorlatoknál mint gugolás, felhúzás stb szerintem nem gond. De gépes gyakorlatoknál én nem szórakoznék ilyenekkel
2022. dec. 22. 12:09
 5/7 anonim ***** válasza:
állóképességgyakorlatokat kell folyaatosan végezni.. amúgy lehet pihenni szettek közt.
2022. dec. 22. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:
65%

Én nem állok meg.Azért nem mert lekövethetetlen lesz egy idő mulva.Elöször csak az utolsónal állsz meg.Aztán már az utolsó előttinél majd végül a 2 mp ből lesz 3,meg 4.

Lóxart.Annyival csinálom hogy menjen.Akkor inkább leveszek minthogy tökölészek a nyakamban a rúddal.

2022. dec. 22. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Alapgyakorlatok utolsó 2-3 ismétlése közben oké. Viszont ha minden gyakorlatnál ezt csinálod akkor túl nagy a súly, lejjebb kell venni.
2022. dec. 24. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!