"Meg lehet" állni pihenni, erőt gyűjteni 1-2 másodpercre az ismétlések között? Vagy inkább végezzek kevesebb ismétlést, de folyamatos legyen a mozgás?
nekem van h a guggolás utsó sorozatában az utsó ismétlés előtt megállok pár másodpercre, szerintem nincs vele baj.
de más gyakorlatnál én nem pihenek csak ha lenyomtam a sorozatot.
szóval egy guggolásnál szerintem belefér, de bicepszezésnél azért ne álj meg pihizni :D
Lábtoló/bolgár guggolásnál az utolsó 2-3 ismétlésnél van, hogy 5 másodpercet is megállok, mert intenzíven edzek, muszáj egy kicsit megnyugodnom, mert különben elájulnék a szett után.. :D
Szerintem nehézsúlyos, összetett gyakorlatoknál nem baj, ha kicsit pihensz ismétlések között, de azért egy bicepsz/tricepsznél nem illik..
Én nem állok meg.Azért nem mert lekövethetetlen lesz egy idő mulva.Elöször csak az utolsónal állsz meg.Aztán már az utolsó előttinél majd végül a 2 mp ből lesz 3,meg 4.
Lóxart.Annyival csinálom hogy menjen.Akkor inkább leveszek minthogy tökölészek a nyakamban a rúddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!