Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Laza kötőszövet megerősítésébe...

Laza kötőszövet megerősítésében mi segíthet?

Figyelt kérdés

Sajnos genetikailag nagyon szar, laza a kötőszövet a farizmomban, gondolom a 10 év ülőmunka se segített a dolgon. 1.5 éve edzek, ebből egy év a konditerem , és valahogy az az izom nem fejlődik úgy ahogy kellene. Szépen erősödök, heti kettő lábedzésem van, étkezés rendben, 8-9 óra alvás rendben, progressziót edzésen tartom.

( 1 éve a rúd alatt is összerogytam, most a saját testsulyommal guggolok 4x12-t könnyedén )Guggolást , kitörést , felhúzást csinálok , illetve egyéb izolacios gyakorlatokat , edzésenként 5-6 gyakorlat , 4 sorozat , heti kétszer , mindig a guggolással vagy a felhúzással kezdem . A combom kő kemény , a fenekemen meg ugyan van már plussz izom de plöttyedt maradt.

Mi segíthet ? Idő ? Más gyakorlat felosztás ? Több izoláció?

2023. ápr. 29. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

a zsír miatt plöttyett.

diéta

2023. ápr. 29. 17:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha a bőröd ereszkedett,azon max az orvoskozmetika segíthet.

Nem fogytál sokat?

2023. ápr. 30. 09:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Egy év konditerem után hova diétázzak? Nőként olyan 20-25 % körül lehet a testzsírom , az szerintem nem sok.
2023. ápr. 30. 09:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem fogytam . Sőt. 63 kg-val kezdtem edzeni , most vagyok olyan 65-66 kg másfél év után.
2023. ápr. 30. 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

tényleg nem sok a 20-25% testzsír, de valószínüleg genetikailag a fenekeden rakódik le a testzsírod nagy része, ezért ha kemény feneket akarsz akkor sajnos diétáznod kell.

vagy enged el ezt a dolgot pár évig, pakolj még izomtömeget a fenekedre, és akkor diétázz úgy már 20% körüli testzsírral is egész tónusos lesz.

olyan nincs hogy az izom puha, plöttyett

2023. ápr. 30. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Élettársam feneke is plöttyedt marad a szülés után. De nem baj, minél nagyobb a feneke, annál jobb csapkodni.🙃
2023. ápr. 30. 13:58
 7/7 A kérdező kommentje:

Nekem szülés előtt is plöttyedt volt 😀 és még csak nem is nagy …

Köszi 5-ös, valószínűleg az lesz, a diétát azt hanyagolom még 1-2 évet. Nincs akkora izomtömeg amire érdemes lenne. Csak valaki beleültette a bogarat a fülembe , hogy mindenhol tök fasza tónusos vagyok, a fenekem meg full laza, és ennyi idő után már jobban kellene látszani a fejlődésnek azon is.

2023. ápr. 30. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!