Laza kötőszövet megerősítésében mi segíthet?
Sajnos genetikailag nagyon szar, laza a kötőszövet a farizmomban, gondolom a 10 év ülőmunka se segített a dolgon. 1.5 éve edzek, ebből egy év a konditerem , és valahogy az az izom nem fejlődik úgy ahogy kellene. Szépen erősödök, heti kettő lábedzésem van, étkezés rendben, 8-9 óra alvás rendben, progressziót edzésen tartom.
( 1 éve a rúd alatt is összerogytam, most a saját testsulyommal guggolok 4x12-t könnyedén )Guggolást , kitörést , felhúzást csinálok , illetve egyéb izolacios gyakorlatokat , edzésenként 5-6 gyakorlat , 4 sorozat , heti kétszer , mindig a guggolással vagy a felhúzással kezdem . A combom kő kemény , a fenekemen meg ugyan van már plussz izom de plöttyedt maradt.
Mi segíthet ? Idő ? Más gyakorlat felosztás ? Több izoláció?
Ha a bőröd ereszkedett,azon max az orvoskozmetika segíthet.
Nem fogytál sokat?
tényleg nem sok a 20-25% testzsír, de valószínüleg genetikailag a fenekeden rakódik le a testzsírod nagy része, ezért ha kemény feneket akarsz akkor sajnos diétáznod kell.
vagy enged el ezt a dolgot pár évig, pakolj még izomtömeget a fenekedre, és akkor diétázz úgy már 20% körüli testzsírral is egész tónusos lesz.
olyan nincs hogy az izom puha, plöttyett
Nekem szülés előtt is plöttyedt volt 😀 és még csak nem is nagy …
Köszi 5-ös, valószínűleg az lesz, a diétát azt hanyagolom még 1-2 évet. Nincs akkora izomtömeg amire érdemes lenne. Csak valaki beleültette a bogarat a fülembe , hogy mindenhol tök fasza tónusos vagyok, a fenekem meg full laza, és ennyi idő után már jobban kellene látszani a fejlődésnek azon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!