Az ilyen fehér "kötőszövet"et hogyan hámozzátok le a húsról és a hús belsejeből? Ritka undi
Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 11:25
2/11 anonim válasza:
Csak olyan húst veszek, ami "tiszta" vagy le tudom vágni róla (pl. karaj).
3/11 A kérdező kommentje:
Marhát vettem... de a hentes a szebbik felét mutogatta ezek szerint mert ott nem tűnt fel hogy ilyen hártyás izével van átnőve
2022. dec. 31. 11:50
4/11 anonim válasza:
Ilyen?
Milyen?
Miért nem tettél fel egy fotót, hogy eldöntsük, kell e rá vagy sem?
Mert mondjuk a faggyút nem célszerű belefőzni, a többivel nincs baj.
De ugye nem tudhatjuk, hogy miről beszélsz...
5/11 A kérdező kommentje:
Apu finoman lehülyézett. Azt mondta színhúsból nem lehet gulyást csinálni kell bele a hús közötti kis zsír, hártya... és nem szabad ízeire szedni a húst.
Fogtam kidobtam az egészet akkor nem lesz gulyás . Meg nem eszem ezt
2022. dec. 31. 12:19
6/11 anonim válasza:
Gratulálok hogy kidobálod a méreg drága marhahúst. Ne is egyél, mert még azt se érdemled.
8/11 anonim válasza:
Le lehet pontozni nyugodtan, akkor is egy ökör az ilyen. Vagy valaki szerint ez normális?
9/11 anonim válasza:
Én múltkor vettem hentesnél marhát! Nekem becsomagolta rögtön én se láttam mit veszek úgymond...De az a darab volt csak! 1kg volt de azon tényleg volt felesleg bőven lemértem utána 800g lett! 200g ment a kutyának! A lényeg hogy még voltak rajta hártya zsír az maradt rajta! Mikor kész lett semmit sem lehetett érezni rajta! Amit kell leszedi az ember! De szín húsra nem lehet pláne a marha lábszárat mert akkor a fele kuka...
10/11 anonim válasza:
Kicsit túl sok az életképtelen ember az ízlésemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!