Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 16 évesen meglazulhat drasztik...

16 évesen meglazulhat drasztikusan a melleim kötőszövete?

Figyelt kérdés
Elég nagy mellem van, 80/C körülbelül. Kicsit lóg, de nem vészes, bár szeretnék rajta változtatni. De azt hallottam, hogyha valakinek meglazulnak a kötőszövetei a mellében, akkor azon már nem segít se torna se feszesítés. Lehetséges, hogy nekem már 16 évesen visszafordíthatatlanul meglazultak? (Normális és hozzáértő válaszokat kérek. Köszönöm.:))

#mell #torna #meglazulás
2015. jan. 18. 16:33
 1/9 anonim válasza:
11%

Először is, gratula a melleidhez. :D Másodszorra 16 évesenen normális esetben nem kellene meglazulnia. Ha azonban túl sokat van melltartóban (ellazulnak a kötőszövetek) vagy ha túl sokat van anélkül (kinyúlnak), akkor lehetséges. Szerintem egyszerűen csak bebeszéled magadnak ezt a dolgot. Azonban a torna és a feszítés sose árt ha normálisan csinálod. Mindennek lényege a métékletesség. Egyébként ha még is meglazultak, akkor ez van.

18/F(biológia szakos)

2015. jan. 18. 16:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Állítólag zselatint kell enni, az beépül és újra kemény, rugalmas (zselés állagú) lesz. (De ez csak olyan hiedelem, nem tudom igaz-e).
2015. jan. 18. 16:39
 3/9 anonim válasza:

Mióta hordasz melltartót? Hordasz-e?

Nekem amíg nem hordtam (18 éves koromig), addig nem volt semmi gond, szép feszes, kerek volt. Utána kezdett lógni. (Nekem is C-s.)

2015. jan. 18. 16:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Kb. 13 éves korom óta, akkor kezdtek el nagyon nőni. (Amit egyébként utálok.) Ha elkezdek feszesítő gyakorlatokat végezni, az kb. mennyi idő múlva látszana? Ja, és persze köszönöm a válaszokat!:)
2015. jan. 18. 16:49
 5/9 anonim ***** válasza:

simán meglazulhat.

sok korodbéli van,aki öreganyó testben él úgy el van hízva.

a "feszesítő" gyakorlatok meg a te esetedben diétát jelent.

2015. jan. 18. 18:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy az én esetemben? És nem gondolnám, hogy el vagyok hízva- tény, hogy nem vagyok nádszál vékony, de ducinak sem lehet nevezni.
2015. jan. 18. 18:48
 7/9 anonim ***** válasza:
A nagyobb mellek egyszerűen a saját súlyuk miatt megereszkednek valamennyire. A csajomnak 75C-s melle van, neki is "lóg" egy kicsit, ez elkerülhetetlen, hacsak nem szilikonból van. De nem kell aggódni miatta, ha valaki ebbe köt bele, az nem is érdemli meg, hogy foglalkozzál vele.
2015. febr. 1. 14:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Először is gyönyörűek lehetnek a melleid. Másodsorban pedig a természetes nagy melleknek nem labda formájuk van, egy kis lógás teljesen helyén való, ezzel az égvilágon nincs semmi probléma. Inkább örülj neki, hogy nagyra nőttek, a nagy mell gyönyörű, ellentétben a kicsikkel.
2015. febr. 1. 15:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja, 25/F vagyok, félreértések elkerülése végett:D
2015. febr. 1. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!