Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet, hogy a kokszosokna...

Hogy lehet, hogy a kokszosoknak olyan izomtömegük van, ami naturálban is hozható?

Figyelt kérdés

Tudom hogy kokszal is idő, meg azt is, hogy nem csak az izomtömeg számít. A nemrég elhunyt egyik fórumozó például David Laid nagyon régi formájánál az izmok kerekségét (és ha jól emlékszem teltségét emelte ki), hogy azért nem hozható. De akkor David Laidnak (ez volt bőven 2020 előtt), az izomtömege az alatt volt, amit egy jó genetikájú ember naturálban felmutat. De bőven, legalábbis karban. Volt neki egy kb 35-39 cm es karja, de a többi testrésze se volt túl nagy.

Jeff Seidot is kokszimaxizták már hosszú évek óta, és még akár el is hiszem, hogy nagyon rágóta tolja, de amikor róla anno feltettek ide egy képet, akkor ha csak az izomtömegét néztem, nem volt elképesztően nagy, mégis ment a kokszimaxizás, amit inkább el is hiszek, hogy televolt akkor is.

Nem tudom, hogy a dátumok mennyire pontosak a leírásomban, de az biztos, hogy ment a koximakxizás, amit akár el is hiszek, de Jeff nél sokkal inkább, de hogy nem voltak túl izmosak, az fix.

Persze nyilván van olyan forma, ami nyilván kox és nem Ronnie COleman szint, de az előbb említett két illető izomtömegre se meg szálkásságra se volt túl durva akkor, mostani képeket/videókat nem vágom, de David Laid később se volt izomkolosszus, Jeff se volt Ronnie Coleman, de elég nagy darab lett.

2023. ápr. 15. 12:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%

Miért szavazgattok le csírák?

A szomorú igazság az, hogyha ped mellé jól esznek, és a legszarabb bro splitet nyomják, akkor is rettenrő egyszerű dolguk van.

Még egyszer, utoljára, azért ilyenek, mert nem fedezik a megnővekedett tápanyag igényt.

2023. ápr. 16. 06:18
 12/17 anonim ***** válasza:
85%

Mit nem értesz ezen?

A koksz tképpen kihozza a maximumot akkor ha ez mellett mindent jól csinálsz.

Mondom a maximumot amit a genetikád megszab.Azt a kox sem tudja felülírni.

Xar genetikaval xar kokszos formát lehet kihozni.

Ezek az arcok közelébe sincsennek Roni Coleman genetikajához.Nézz meg egy korai kepet Roniról amikor csak súlyemelő volt!!Bmeg akkor jobban nezett ki mint sok testéoítő aki évek óta edzett!

Erre szoktak mondani hogy már attól is izmosodik ha megközelíti a súlytartó állványt!

2023. ápr. 16. 07:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Nagyon sok mulik a genetikan. Hiaba tolja ugyanazt meg csinal mindent ugyanugy 2 ember akkor is mas eredmeny lesz plusz az is eleg mervado hogy melyik kategoria a cel 😅 Nem mindenki akar 120kg lenni beszaradva meg 150re betomegelni off seasonba.. a classik testepitoknek egesz evbe megy a novi reggel, este plusz a sok fele testo, inzulin, peptidek stb stb. Az altalad belinkeltek inkabb sportmodell, fizik kategoriak, max atletik. Ok altalaba csak tesztot tolnak, nem tomegelnek be annyira es nem cuccolnak egesz evben.
2023. ápr. 17. 11:39
 14/17 A kérdező kommentje:

"linkeld a videot ahol nagy súlyos alapgyakorlatokat végeznek"

Most gondolhatod, hogy nem nézem végig az összes videóit, de szerinted Jeff Seid nem nyomott fekve nagy súllyal?

2023. ápr. 18. 22:12
 15/17 A kérdező kommentje:

"Mit nem értesz ezen?

A koksz tképpen kihozza a maximumot akkor ha ez mellett mindent jól csinálsz.

Mondom a maximumot amit a genetikád megszab.Azt a kox sem tudja felülírni.

Xar genetikaval xar kokszos formát lehet kihozni.

Ezek az arcok közelébe sincsennek Roni Coleman genetikajához.Nézz meg egy korai kepet Roniról amikor csak súlyemelő volt!!Bmeg akkor jobban nezett ki mint sok testéoítő aki évek óta edzett!"

Én meg azt nem értem, hogy te miért arod ezt a hülyeséget, azt meg pláne nem értem, hogy miért pontoznak fel téged a hülyeségedért.

Azért azt ugye érted, hogy a világ nem Ronnie Colemanból áll és mindenki másból. Azért nem kell rögtön Ronnie Colemannak lenni, hogy valaki kigyúrhassa magát, vagy aki nem Ronnie, nem épít izmot?

2023. ápr. 18. 22:15
 16/17 A kérdező kommentje:

"Nagyon sok mulik a genetikan. Hiaba tolja ugyanazt meg csinal mindent ugyanugy 2 ember akkor is mas eredmeny lesz plusz az is eleg mervado hogy melyik kategoria a cel 😅 Nem mindenki akar 120kg lenni beszaradva meg 150re betomegelni off seasonba.. a classik testepitoknek egesz evbe megy a novi reggel, este plusz a sok fele testo, inzulin, peptidek stb stb. Az altalad belinkeltek inkabb sportmodell, fizik kategoriak, max atletik. Ok altalaba csak tesztot tolnak, nem tomegelnek be annyira es nem cuccolnak egesz evben."

Nem tudom, hogy az említett 2 embernek milyen képessége van izmot építeni, de ezen kívül mindkettő genetikája (izomtapadás, váll-csípő) eléggé nagyon baromira jó.

De mondom, naturálban lehet nagyobb izomtömeget felszedni. Azt semelyikőtök se magyarázza be nekem, hogy csak tesztóval ne lehetne naturáloknál sokkal izmosabbnak lenni.

"Nade, szerinted a hobbi kokszos gyúrósok közül mennyien figyelnek oda a kajára és mennyien programozzák jól az edzésüket? Az, hogy lemegy izolálgatni meg mell bicepszezni 1 héten 3x, az még nem fog eredményt hozni."

De még 1x leírom, az említettek nem random koxos suhancok, azért a fitnesz yútubereket ne hasonlítsd a sima kokszos suhancokhoz.

2023. ápr. 18. 22:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Szoval hülyeség amit írtam.Jolvan okoska.El lett magyarázva többünk által hogy milyen okai lehetnek.Persze te akkora lángelme vagy hogy mindent jobban tudsz .Csak én meg azt nem értem hogy mi a fa$$nak kerdezel, ha semelyik valaszt nem jónak ítéled meg!!

Felesleges ide irnod ha nem is kerdés a számodra,vagy nem?

Biztosan valami übermegfejthetetlen titok az,hogy valaki koxol és xarul vagy nem olyan jol néz ki.

De te majd kifejted a tudományos nézeteidet ezzel kapcsolatosan hogy mi tudatlanok felvilagosulhassunk.

Valaki szedi valaki csak ritkan szedi,keveset, van aki meg nem figyel semmire van aki meg nem tud fejlődni és van aki meg nem is akar feljődni többet.

Válogasd ki magadnak amelyik szimpatikus.

Colemanrol meg annyit hogy nem állítottam hogy csak két véglet létezik.Csupán annyi volt a lényeg hogy a genetika rengeteget számít.Oriásit! Nagyon sok esetben!Az általad említett smberkék egy masodosztályu fitneszbajnoksagon max nyerők meg a you tubeon oszt ennyike!Fel kéne fogni hogy a csúcskategória az nehány ember a világon.Egy itthoni profi is csak kulloghat utánnuk.Persze neked mint hobbistanak egy Molnar Peti,vagy bármelyik magyar egy izomszörny,betarva mindent,kaját,kox,stb..De attól még az van hogy kinti versenyen nem a legjobb,max a jók között lehetnek,ha egyaltalán kijutnak.

2023. ápr. 19. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!