Egy naturál férfi akkor mondhatja erősnek magát, ha erősebb, mint a legerősebb naturál csajok, vagy akkor, ha erősebb a kokszosoknál (pl Julia Vins) is?
Figyelt kérdés
Szerintetek mikor mondhatja magát erősnek egy férfi?2021. okt. 17. 15:13
1/3 anonim válasza:
Ha félkézzel ki tudja facsarni a citromot a délutáni teájába, az már elég az élethez :-D Az a Julia, vagy ki, meg majd rájön...
2/3 MadSeal válasza:
Minden relatív. Az elit kokszos csajokhoz szerintem nem érdemes hasonlítani, mivel van már kategória, ahol a világrekord női totál nagyobb, mint a férfi. Edzéssel nem foglalkozó emberek szemében szerintem egy 400as totál már elég erősnek számít. Egy átlagos teremben egy 500as totál már a patikus gym-brok szemében is elég komoly teljesítmény. Poweres teremben meg gondolom inkább a versenyeredmények a fontosak.
3/3 anonim válasza:
Kész vagyok az idióta kérdéseidtől.
Miért nem fekteted ezt az energiát inkább sportba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!