Hogy vádlizzak otthon?
próbáltam már úgy hogy h felálltam egy lépcsőfokra, az egyik kezemben a súlyzó, másikkal kapaszkodtam és úgy csináltam egy lábas vádlit
nem éreztem annyira jónak. sokat bajlódtam az egyensúllyozással, meg előbb elfáradt az alkarom mint a vádlim 37kg-os egy kezessel csináltam.
próbáltam már rúddal is a hátamra raktam a rudat mint egy guggolásnál, nekitámaszkodtam az edzőpad háttámlájának, a lábaim alá raktam 1-1 tárcsát és úgy próbáltam vádlizni, de itt meg az volt a gond hogy csúszkáltak a lábaim alatt a tárcsák, +nem volt túl nagy a mozgástartomány.
valami javaslat?
Leszabatsz a rokonnal egy méteres pallót.
Lecsiszolod az éleit és ennyi.
Ami a mozgastartomanyt illeti.Nincs azzal semmi gond.Természetesen anatómiailag annyi es kész.Amúgy ha szép lassan csinálod sima talajon is hatásos.Én mezitláb szoktam vádlizni.
Például mitől lenne jobb pallón x súllyal bukásig mint palló nélkül x súllyal bukásig?
Nemsok.A vadli lényege a lassú koncentrált emelkedes a vegen megfeszítve pár pillanatra majd lassú leengedés.
Tudom nem ez volt a kerdes de megis leírom mert sokan kva xarul vadliznak.Amellett h egyeseknel makacsul nem fejlődik, raadasul meg rosszul is csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!