Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Húzódzkodásnál normális ez?

Húzódzkodásnál normális ez?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok, 1 éve kezdtem el edzeni, és az volt az egyik cél, hogy tudjak normálisan húzódzkodni. Szűk fogással viszont a törzsem teljesen előre (vagy hátra?) dől 45 fokba, és nem tudom úgy megfeszíteni magam, hogy ez ne így legyen. Ez probléma? Mit csinálhatok rosszul?

Illetve annyira sem tudom megfeszíteni magam, hogy két húzódzkodás között ne ingázzon magától a testem. Ez melyik izom gyengeségére utal?

2023. márc. 24. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg mennyit tudsz huzodzkodni? Hogy nez ki a normalis huzodzkodasi gyakorlatod?

Ha szukfogassal elorebillen a tested, akkor szerintem az alkarod gyenge.

Nekem sosem volt ilyen gond.

2023. márc. 24. 12:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Kb 6 megy egymás után. Megfogom úgy, hogy a tenyereim egymás felé néznek, és felhúzom magam odáig, hogy az állam a kezem fölé érjen.

A testem hátra billen, a lábam pedig előre.

2023. márc. 24. 13:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Tehát valahogy így: [link]
2023. márc. 24. 13:14
 4/6 anonim ***** válasza:

feszítsd meg a hasad és a feneked

képzeld azt hogy székrekedésed és hasmenésed van egyszerre :D tudom elég abszurd

2023. márc. 24. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Gyenge core, rossz technika
2023. márc. 24. 20:20
 6/6 anonim ***** válasza:
3# értem mire gondolsz, szerintem még kicsit gyenge vagy még, használj plusz súlyt normális húzódzkodásnál.
2023. márc. 24. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!