Nagyobb kart szeretnék és tömegelni. Hogyan kezdjek neki?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elhatároztam, hogy szeretném magam kiedzeni, igazából nagy céljaim nincsenek, csak karra szeretnék nagyobb lenni. 24 éves fiú vagyok, 190 centi magas és 75 kg, jelenleg hidegen 36-os a karom, a célom hogy hidegen legyen legalább egy 40-42es. Pár napja meló után hazaérve elkezdtem itthon súlyzózgatni meg fekvőzni, viszont úgy gondoltam jobb, ha megkérdezek tapasztaltabb embereket is a dologról. A kérdésem tehát az, hogy hogyan és miképp edzzek, ha a fentebb írt célokat szeretném elérni? Illetve, kb mennyi idő alatt lehetne 42es karom? Előre is köszönöm a válaszokat!2023. márc. 20. 20:04
1/4 A kérdező kommentje:
Ha hülyén tettem fel a kérdést akkor bocsánat, de nem trollkodni akarok, tényleg segítséget tanácsokat szeretnék kapni
2023. márc. 20. 20:33
2/4 anonim válasza:
Nyugi kérdező!
Az ilyen egyes félék már arra is ugranak ha valaki testépítés rovatban a karját akarná növelni.
Navez az igazi trollkodás,és még utána ő van megsértődve.
3/4 anonim válasza:
Az ilyen kérdező, meg #4 féle tökfilkókkal az a baj, hogy mást néznek hülyének, holott annyira buták, hogy fel sem tűnik nekik a nyílvánvaló.
"igazából nagy céljaim nincsenek, csak karra szeretnék nagyobb lenni"
Ez igazán bámulatos, minden 2. ember csak karra edz...🤦🏻♀️ Így edzi ki magát egy valamire való kondis arc.
Egy jóra sikerült troll kérdés így néz ki:
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__121..
Ettől ez nagyon messze van.
4/4 A kérdező kommentje:
Ember, adsz tanacsot vagy nem? :D Kajak masodszorra jossz ide kotekedni, nem is ertelek... Ennyire raersz?
2023. márc. 20. 21:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!