Deadlift/Felhúzás utáni csípőben lévő furcsa érzés?
Deadlift//Felhúzás végzése után, mikor a csípőmet előretolom, és a hátamat "hátra" engedem, tehát a csípőm "mögött" van a hátam/felső testem, egy furcsa kissé fájó érzést érzek a csípőm bal oldalában.
(Nem a gyakorlat végzése közben, hanem közvetlen utána, és csak akkor amikor előretolom a csípőmet.) Ez normális, vagy nem? És ha nem mi lehet a hiba?
Érdemes lenne másodvéleményt kérni, hogy jól csinálod-e a gyakorlatot. Az, hogy nálad valaki esetleg tapasztaltabb, nem garantálja, hogy jól tudja/jól magyarázza/jól mutatja.
Ha más szerint is jól csinálod, és a tükörben nézve a gyakorlat közben te sem látod a hibát, akkor más lesz a háttérben.
Bemelegíteni szoktál? Ha nem, az hatással lehet az ízületekre. Izületproblémáid vannak vagy voltak régebben?
#2 Először is, köszi a választ.
Tisztában voltam eddig is azzal, hogy nem melegítek valami sokat, de a nyújtás része viszont tényleg nagyon kevés. Következő edzésen mindenképp több időt fogok ezekre szánni mivel rájöttem hogy a nyújtás is nagyon fontos, és másodvéleményt is fogok kérni mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!