Mire jók ezek a furcsa gyakorlatok? Ezekkel ért el ilyen nagy izomtömeget?
2022. dec. 19. 22:15
1/11 anonim válasza:
Testépítés szempontjából ezek a gyakorlatok értelmetlenek, de legalább nagyon jól néznek ki instagramon a laikus követők számára. A videón látható csávó egyébként mellékesen egy profi erőemelő, tehát az izomtömegét minden bizonnyal nem kettlebellek dobálásával építette fel.
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor ez valami kardió mozgásforma akar lenni? Hogy így dobálja a súlyokat meg ugrál velük
2022. dec. 19. 23:15
3/11 anonim válasza:
Tipikus instagram gyakorlatok. Normális ember ilyet nem csinál.
4/11 anonim válasza:
Ez valószínűleg csak valamilyen "modern funkcionális-crossfit tréning" bullshit akar lenni, ami mostanában a közösségi oldalakon nagyon jól eladható. Kinek van ma már kedve megnézni a századik fekvenyomás, vagy az ezredik guggolás videót? Senkinek. Bezzeg a laikusoknak egyből kikeredik a szeme, ha lát egy félmeztelen izmos csávót, aki színes gumiszalagokat kötöz kisbaba kézisúlyzókra, és azzal üti a levegőt. Ettől még az ilyen parasztvakításokat posztoló sportolók a valóságban rohadtul nem így edzenek.
5/11 anonim válasza:
Nem tudom.De el kéne már játszani a gondolattal hogy mindenfele idóta ne rakhason fel másokra esetleg testi épséget veszéjeztető fasságokat.
Komolyan! Ezeket mind letiltanám a g.cibe!!
Mert persze mitcsinál a laikus?
Majd kipróbálja!Termeszesen nyakaban egy rúddal.Aztan meg jön a terd,boka,gerinc sérülés,izomhúzódás..
7/11 anonim válasza:
Youtubon is vannak ilyenek bőven. Meg vannak a homemade otthoni edzős videók, akik a kezdőket átcseszik, csináld ezt 15 percig naponta és ilyen kidolgozott melled lesz meg combod... csak az a videós nem a 15 perces guggolás alatt szerzett farönk combot, hanem elmegy xxx kilókkal guggolni. Az is ott vergődik, értelme nincs, de a kezdő meg elkezdi majd lóbálni a súlyt, aztán azzal a lendülettel szét is szakad a válla.
8/11 anonim válasza:
Nekem a videón lévő rúd is elég fura, mintha műanyagból lennének a súlyok. (De lehet csak én nem találkoztam még ilyen típussal)
9/11 anonim válasza:
Nem tudom, de én jót nevettem rajta. :D Ilyeneket linkelj még, ha van. Segít a téli depin.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!