Inkább írj egy Facebook elérhetőséget és ott elküldök midndent, YouTubera nem szeretném feltölteni.
2023. márc. 1. 20:12
22/53 A kérdező kommentje:
Utolsó,ha ennyire fogykos vagy akkor írj privátot és küld el a Facebook elérhetőséged és elküldöm
2023. márc. 1. 20:24
23/53 anonim válasza:
Igen kérdező, van agyunk. Pont ezért tudjuk, hogy egy 150 kiló körüli (!!) fekvenyomás elérhető naturálban, de az is hosszú évek kitartó munkája, nem otthon edzettem egy évig, aztán 2 évet a teremben. Szóval 170 kg 16 évesen az ordít, hogy hatalmas kamu, hiába bizonygatod itt 46-szor. Ha meg ez az egész igaz lenne, akkor az azt jelentené, hogy igazán kivételes genetikád van, és nyomatnád a versenyeket, nem itt kérdezgetnél butaságokat.
2023. márc. 1. 20:26
24/53 A kérdező kommentje:
De te nem tudsz olvasni?igen bizonygatom 47 edjére is mert ki állok az igazam mellett.
Évek munkája kell igen!?
Szerinted en miket le nyomtam az elmúlt években ezért a sulyert?gondolkozz mielőtt hülyeséget írsz.
Egyébként ezzel most megnyugtattok hogy ennyire jó teljesítmény,ezek szerint ku*va jó genetikám van,amit ki is fogok használni csak legyen pénz!:)
2023. márc. 1. 20:38
25/53 anonim válasza:
Nem írok FB elérhetőséget, mert ez egy anonim oldal, és anonim is akarok maradni. Te is maradhatsz így kamugép.
2023. márc. 1. 20:53
26/53 anonim válasza:
Igazából engem nem érdekel, hogy kamu-e vagy sem, úgyhogy abból indulok ki, hogy igaz. Ezek jó eredmények, de egyáltalán nem garantálják, hogy te valaha is világszinten jó erőemelő legyél. Úgyhogy ne tegyél fel mindent egy lapra, mert sokan gondolták azt (tehetségesek is) tizenévesen, hogy ők majd egyszer nagyon befutnak valamilyen sportágban, de aztán legalább 99%-uk hoppon maradt (jöttek a sérülések, nem tudtak úgy fejlődni, ahogy elképzelték előre, stb.). Sok ilyen példát láttam, becsapós tud lenni.
2023. márc. 1. 20:55
27/53 anonim válasza:
Pontosan, gondolkozunk mielőtt hülyeségeket írnánk. Ezért inkább nem írunk hülyeséget, de ettől még tudjuk, hogy full kamu az egész.😅
Nézd meg, hogy nagyon fiatal 18-19 éves erőemelő versenyzők mennyivel nyomnak fekve, úgy, hogy ők koxolnak, akkor szerinted mennyire hihető a te kis meséd? Mondjuk annyi eszed lehetett volna, hogy a kérdés kiírása előtt utána nézel, és nem röhögteted itt ki magad.🤭
2023. márc. 1. 21:05
28/53 anonim válasza:
Senki se fogja megadni az fbjet egy noname embernek 😅 toltsd fel ha annyira erdekel h ki hiszi el vagy nem... Maradjunk annyiba h akinek jo eredmenyei vannak stb az nem gyikon bizonygatja ismeretleneknek meg all le vitatkozni..
2023. márc. 1. 21:31
29/53 A kérdező kommentje:
Igen?kamuzok?tudjátok mit menjetek a frászba feltöltöm kis köcsögök.
De aztán előre látom írjatok “ez nem igazi súly,nem helyes a gyakorlat,kamu súlyok+tuti nem 16 vsgyok„stb stb de leszarom feltöltöm és be linkelem
2023. márc. 1. 21:52
30/53 anonim válasza:
En csak most találtam meg ezt a kérdést, de várom én is a linket. Én amúgy elhiszem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!