Érdemes teljesítményfokozók szedésébe kezdenem 21 évesen?
4 hónapja intenzíven edzek (heti 4x) de túl lassú a fejlődés drága fehérjék és tömegnövelők mellett is. Félek a mellékhatásoktól, mivel két egészségügyi problémám van: magas, 6-os értékű koleszterin és vérszegénység. Koleszterinemre most már jobban odafigyelek a táplálkozással. Konkrétan vagy Thai anabolt, vagy Metalt szednék, de nem akarom évekig, hónapokig szedni, max egy másfél/ két hónapos kúrát lelkiismeretesen végigcsinálni. Eddig biztos voltam a dolgomban, de miután végignéztem youtuben a Szuperemberek - Szteroidok című videót elgondolkodtatott, ezért kérném a tanácsotokat.
Ki mit tanácsol? Elsőre ezek túl erős szerek nekem? Ha elkezdek egy kúrát, használhatok mellette tömegnövelőt, fehérjét? Májusban vizsgázom... egy ilyen kúra hatással lehet majd a teljesítményemre? Tesztoszteronszint visszaállítót érdemes szedni a végén, vagy bízzuk a természetre?
ha ebből lesz pénzed záros határidőn belül,akkor szedjed.
de a lakótelepre bekoxolni csak úgy,totál felesleges és céltalan minden szempontból.
4 hónap edzésmúlttal meg nevetséges ötlet és ha 4 hónap után megállt a fejlődésed,akkor a kajáról sem tudsz semmit,ez eléggé egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!