Volt olyanotok, hogy kb hetekig alíg bírtatok járni az edzéstől, mozgatni a kezeteket?
Erősítés(guggolás súllyal, kitörések, saját testsúlyos edzés)Ezt történt velem, elhanyagoltam a nyújtást meg a regenerációt, aztán állandóan beállt a testem. Most is a lábam olyan mintha betonból lenne és elkezdtem aggódni hogy lehet valami más probléma van, depresszió vagy hormonprobléma, de lehet hogy csak a nyújtás és a masszázs hiánya okozta. Szerintem a vérnyomásom is magasabb lett ettől vmivel.
Tapasztalat, vélemény?
Nekem fiatalabb koromban előfordult, hogy olyan izomlázam lett mindkét vádlimban, hogy néhány napig a budira is lábujjhegyen tudtam csak elmenni (szerencsére hétvége volt, nem kellett suliba menni).
Olyan is volt, hogy úgy túlerőltettem a vállamat, hogy 100 kilót alig bírtam kinyomni fekve (közvetlenül előtte annyival szériáztam, viszonylag lazán).
Az a tanulság, hogy ésszel kell csinálni a dolgokat. A nyújtás és a regeneráció is fontos része az edzésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!