Inkább 17-18...
Nálunk ki van/volt írva hogy 16 éven aluliak nem használhatják a termet...
Valamilyen szinten jogos is,eléggé idegesítő hogy a sok 14-15 éves vagy annál fiatalabb suhancok bandában összevissza bohóckodnak,hangoskodnak,"feszítgetnek"
a terembe, ezáltal zavarják a többi ember nyugalmát. Nem először tapasztaltam már ezt. Volt olyan láttam, mikor menőzésből nagy súllyal akarnak edzeni,és mi lett a vége? Majdnem ráesett a fekvenyomó rúd súllyal együtt a gyerekre... Ilyenkor persze mindenki hibás és felelős lenne,csak ők nem.
Szülői felügyelettel bármikor, én is sok gyermekessel találkozom az edzőteremben.
Egyedül pedig én anno 16 évesen kezdtem, így gyanítom akkor már lehetett, vagyis senki nem nézte mennyi idős vagyok🤔
Szülő felügyelettel kisgyerek is tartózkodhat a teremben, ott, ahova én járok. De nem edzhet, nem használhatja a gépeket. 14 éves kortól használhatja.
Én inkább a 16-18 évet tartom jónak. Árthat a fejlődésben lévő szervezetnek. Sajnos sokan (a felnőttek is) ész nélkül csinálják.
Amikor elkezdtem járni, az akkori "törzsközönségből" már szinte senki sem jár. Pár év alatt totál tönkretették magukat. Semmit nem tudnak sportolni, annyira kinyírták a derekukat, gerincüket, izületeiket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!