Ha egy jó 2 éve nem tudtam növelni a használt súlyok nagyságán, akkor elérhettem a határaimat?
Fekvenyomás 120 kg, guggolás 180kg, felhúzás 210 kg
A testsúlyom 75kg, de ez is már régóta stagnál 75-76kg fölé nem bírok menni. Meg elég alacsony vagyok, 168 cm, ezzel a magassággal nem is leszek 100kg
Úgy gondolom, hogy van benned még. Ezzel a testsúllyal is kb. minden gyakorlatodban lehet még 10-20 kiló (natúrban). Tehát szerintem 550-es összetettig el tudsz menni, ha jól programozol (de ez csak az én laikus véleményem).
Tehát ezzel a testsúllyal kb. 140 fekve, 200 guggolás, 220 húzás lehet nagyjából a plafon.
Izmosodni nehéz sajnos. Erősnek lenni “ könnyebb “
Ezzel az erőszint nagyon jó.
Szerintem gondolkozz el a gyógyszereken.
Progressziót nem feltétlen csak a súlyokban mérünk. Lehet, hogy a kivitelezésed rengeteget javult 2 év alatt.
Így látatlanban ezt nem lehet megmondani. Lehet, hogy teljesen rossz az edzésprogramozásod. De, összességében, nyilván ne nagyon számíts ezeknél nagyobb számokra 75kgos testsúllyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!