Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit használtok edzés előtt?

Mit használtok edzés előtt?

Figyelt kérdés

Mit szoktatok enni edzés előtt, hogy minél több legyen az energia az edzésen?

Én nem használok semmiféle edzés előtti csodaszert. Valamelyik nap viszont azt vettem észre edzésen, hogy rohadt jó erőben vagyok, és nem is fáradok úgy el a következő sorozatra, marad erő. Eddig általában ha nagyon megterheltem az izmaim pl fekvenyomásnál nagy súllyal, akkor elment minden erőm, utána se töltődtem újra 1 perc pihenőtől. Valamelyik nap viszont egy állatnak éreztem magam, ment minden. Visszagondolkodtam, hogy mit is ehettem, és hát az jutott eszembe, hogy rengeteg cukrosat ettem aznap. Megittem több mint 2 liter cukros üdítőt, úgy hogy én nem szoktam cukros üdítőt inni, plusz derelyét ettem edzés előtt amiben szilvalekvár volt, és kegyetlenül édes volt, alig bírtam megenni annyira édes volt.

Lehetséges hogy a sok cukor sok kalóriát adott, és sok lett tőle az energiám?

2023. jan. 10. 11:36
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
8-10 órát alszok, ennyi. Nem szokott gond lenni, legfeljebb ha túlerőltetem magam és túl sokat várok el magamtól. Edzésprogramozással ezt is el lehet kerülni (akkor össze-vissza csináltam). Tökmindegy mit eszek előtte, csak ne legyek éhes.
2023. jan. 10. 11:41
 2/10 anonim ***** válasza:
7%
Pizzát! Utánna alszok 8-10 órát, ezért nincs időm elmenni a terembe.
2023. jan. 10. 11:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezért lehet megköveztek, de én edzés előtt élem ki az édesség utáni vágyaim.

Minden edzésem előtt megiszom egy kávét és megeszek 1 sport szeletet vagy egy túró rudit.

Nekem energiát ad, nem is esik le a vércukrom utána. Hónapok óta így csinálom és bevált, fenntartható.

2023. jan. 10. 12:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az edzés előtti étkezésem semmiben nem különbözik egy átlag ember főétkezéseitől. Másfél - két órával szoktam előtte enni.

Inkább a frissítés az érdekesebb.

Én teljes testes edzést végzek, ami nálam időben hosszabb, így valamilyen izotóniás italt iszok közben, ami igen, tartalmaz cukrot.

2023. jan. 10. 12:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

lehetséges.Én rusht használok edzés előtt a blade sportnak van,400mg koffein plusz a többi anyag.Én 10en éve iszok edzés előttit eddig ez a legjobb.

Az étkeezés adja nyílván a legkomolyabb pluszt,jó szénhidrát töltöttséggel lemenni edzeni a legjobb(másfél órával előtte azért)

2023. jan. 10. 12:29
 6/10 anonim ***** válasza:
27%
Sok üdítőt ittál eg?
2023. jan. 10. 17:00
 7/10 NTBS ***** válasza:
15%
Semmit. Mert nem edzek.
2023. jan. 10. 17:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Erre már én is felfigyeltem, hogy az egyszerű szénhidrátoktól egy állat vagyok, de ha peldául zabot eszek, attól alig megy az edzés. Szereti a testünk, ennyi. Van aki meg befárad a cukroktól.
2023. jan. 10. 21:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Én edzés előtt gyors ch-t használok, meg edzés előttit (super hero-t)
2023. jan. 11. 20:19
 10/10 anonim ***** válasza:
58%
Lidl-ben vettem meggyes-mákos rétest, azt tolom. Mennyei!
2023. jan. 12. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!