Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Neki szeretnék fogni edzeni...

Neki szeretnék fogni edzeni rá szánok 4-5 hónapot szerintetek mennyire fog látszani a változás?

Figyelt kérdés
Sziasztok edzeni akarok rá szánok 4-5 hónapot {persze folytatom azután is} fel szedni szeretnék pár kg t, szemely edzővel úgy hogy ő írja étrendet stb, ha be tartok mindent ahogy ő elő ír, szerintek az alatt az idő alatt mennyire fog látszani a fejlődés? Hány kgt tudnak fel szedni? Ja és 176cm vagyok 51kg és 16 éves

#változás #edzés #étrend #Testömegnevelés
2023. febr. 20. 13:37
 1/8 A kérdező kommentje:
Kérdezem az edzőt és azt mondta attól függ hogy állok hozzá mert sokan várják a változást de nem tesznek érte ezt mondta, tehát előre ősem tudja,azért írtam ki ha esetleg valaki volt ebben a helyzetben és tudja hogy mind hogy van!
2023. febr. 20. 13:39
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Konkrét számokat nem lehet írni, pláne nem látatlanban, de nem is érdemes így hozzáállni. Maradjunk annyiban, hogy 4-5 hónap alatt már nagyon látványos változásokat lehet elérni izomzatban, pláne ha egy jó edzői kontroll is adott. Az első egy-másfél évben lehet a legdrasztikusabb, legkontrasztosabb eredményeket elérni naturál hobbigyúrós szinten.
2023. febr. 20. 13:48
 3/8 A kérdező kommentje:
2 köszi a választ!
2023. febr. 20. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha tényleg adottak a feltételek amiket írtál akkor el lehet érni jelentős változást, de ne várd, hogy óriásira nősz majd. Nem fognak új ruhák kelleni vagy ilyesmi, néhány kiló fel fog jönni. De nem fejlődik mindenki ugyanúgy, illetve ha kókler az edző az is gond lehet.
2023. febr. 20. 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Full kezdőként az első évben tudsz felpakolni 4-5 kg izmot, ha az edzésed, pihenésed, étrended tiptop. Ami ezen felül rád megy az víz meg zsír. Nálad max. azért lehet látványos a változás 4-5 hónap alatt, mert 51 kg az nagyon karcsú, tehát ez annyit jelent, hogy nyáron a strandon fürdőgatyában látszani fog rajtad valami. De az S-es póló, helyett nem kell majd XL-es, ne ilyenre gondolj!
2023. febr. 20. 17:42
 6/8 anonim ***** válasza:
52%

Teljesen kezdőként reális valóban a 4-5kg izom az első évben, de ez csak akkor, ha már az elejétől kezdve jól csinálsz mindent.

Nem vagyok híve az itthoni személyi edzőknek, mert az összes le van ragadva sajnos 20 évvel minimum tudásban, de, ha sikerül kifogni egy jó edzőt, akkor megkönnyítheti a dolgodat.

Ha belegondolok abba, hogy milyen rosszul csináltam a dolgokat az első évemben, akkor így utólag én is személyi edzőt fogadnék, de az a baj ezzel, hogy nehéz tényleg JÓ személyi edzőt kifogni, aki valóban foglalkozik is veled.

De, ez nem kötelező, egyedül is tudsz boldogulni, csak kell egy kis tudás edzésprogramozást tekintve, jól be kell lőni a heti össz volument, az intenzitást és "csak" ennyi. Étrendet tekintve meg nem kell nagy okosság. Legyél kalóriatöbbletben (bár, attól függ, honnan indulsz. Ha kövérként kezded, akkor ne többletben indulj el.) és legyen meg a napi minimum 1.6g/testsúlykg fehérje.

2023. febr. 20. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Közben olvasom, hogy vékony vagy, szóval:

1, kalóriatöbblet

2, minimum 1.6g/testsúlykg fehérje

3, minimum napi 7 óra alvás

4, kemény edzések

2023. febr. 20. 17:51
 8/8 NTBS ***** válasza:
Néhány kilót tudsz hízni.
2023. febr. 21. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!