Neki szeretnék fogni edzeni rá szánok 4-5 hónapot szerintetek mennyire fog látszani a változás?
Teljesen kezdőként reális valóban a 4-5kg izom az első évben, de ez csak akkor, ha már az elejétől kezdve jól csinálsz mindent.
Nem vagyok híve az itthoni személyi edzőknek, mert az összes le van ragadva sajnos 20 évvel minimum tudásban, de, ha sikerül kifogni egy jó edzőt, akkor megkönnyítheti a dolgodat.
Ha belegondolok abba, hogy milyen rosszul csináltam a dolgokat az első évemben, akkor így utólag én is személyi edzőt fogadnék, de az a baj ezzel, hogy nehéz tényleg JÓ személyi edzőt kifogni, aki valóban foglalkozik is veled.
De, ez nem kötelező, egyedül is tudsz boldogulni, csak kell egy kis tudás edzésprogramozást tekintve, jól be kell lőni a heti össz volument, az intenzitást és "csak" ennyi. Étrendet tekintve meg nem kell nagy okosság. Legyél kalóriatöbbletben (bár, attól függ, honnan indulsz. Ha kövérként kezded, akkor ne többletben indulj el.) és legyen meg a napi minimum 1.6g/testsúlykg fehérje.
Közben olvasom, hogy vékony vagy, szóval:
1, kalóriatöbblet
2, minimum 1.6g/testsúlykg fehérje
3, minimum napi 7 óra alvás
4, kemény edzések
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!