Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fog látszani változás?

Fog látszani változás?

Figyelt kérdés

El szeretnèk ujra kezdeni edzeni(kb1-2 honapot edzettem eddig)19 eves 176 cm magas 68 kg os fiu vagyok,es szeretnèk valahogy kinèzni(most mint egy kisebb disznó,keveset sportoltam eddig)!Kajára kis mèrtèkben tudnèk odafigyelni,reggel zab/tojás,ebèd külömböző levesek,este húsok,krumpli+zöldsèg,gyümölcsők

Nem ettem/eszek egèzsègtelen kajákat..heti 3-4 alkalommal tudnèk edzeni menni emelett heti 2-3 alkalom ,4-5 km futás fèrne bele az időmbe...ezzel tudok elèrni változást?Nem akarok en kockahasat csak egy kicsit jobb alakot!

2022. okt. 29. 23:53
 1/7 A kérdező kommentje:
A futás csak állokèpessèg javitás cèljából...mert a cèlsúly az 75 kg lenne...
2022. okt. 30. 00:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 177 cm vagyok és 64 kg voltam annó, mikor elkezdtem edzeni, a 68 kg az hol disznó ehhez a magassághoz? Kicsit testkép zavaros a mai fiatalság.
2022. okt. 30. 00:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok testkèp zavaros csak soha nem sportoltam...szinte csak zsir van rajtam...látszik a polon át hogy nagy hasam van ès a mellkasom is lógó...ezen szeretnèk változtatni
2022. okt. 30. 00:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha progresszív súlyzós edzést végzel, mellette rendszeresen eljársz futni, továbbá tudatosan menedzseled az elfogyasztott kalóriákat és makrotápanyagokat, akkor fejlődni fogsz.
2022. okt. 30. 09:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom számolni a kalóriákat...sajnos
2022. okt. 31. 07:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért nem?
2022. okt. 31. 10:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Mert mindig más a menűm,meg időm sem sok van...
2022. nov. 3. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!