Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most hogy csak napi egy kiló...

Most hogy csak napi egy kiló csirkemellet lehet venni te hogy oldod meg a fehérje bevitelt?

Figyelt kérdés

Én 192 magas vagyok és 97 kg szóval legalább az a napi egy kiló mellet szükségesnek érzem.

Naponta pedig macerás csak a csirkemell miatt boltba szaladgálni.

Régebben előre egy hétre megvettem pár kilót.

Ti hogy oldjatok meg a fehérje bevitelt így?

2023. febr. 7. 14:53
1 2
 11/15 NTBS ***** válasza:
Másféle húst is egyél.
2023. febr. 8. 16:23
 12/15 anonim ***** válasza:
45%
Nem kötelező húst enni. Akármilyen hihetetlen van vega testépítő versenyző is
2023. febr. 8. 17:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Amúgy lidl be pl 3kg a limit.

De nem értem minek neked ennyi fehérje, a tippem az, hogy 97kg nagyrésze nem izom hanem zsír, szval alapból nem ennyi kilóra kéne számítanod a fehérjét. De még ha arra is számolod, akkor is ~150g fehérje kéne ami, ha csak csirkemellel viszed be akkor is csak fél kiló.

De miért akarnád mindet csirkemellel bevinni? Annyi különböző étel van amiben sok a fehérje.

2023. febr. 8. 19:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Én naponta 30 dkg csirkemellet eszem, kicsit meg is hagyok. Nekem belefér. Egy kiló csirkemellben igazából 200 grammnál is több a fehérje, de számoljunk akkor 200 grammal, ugye 20g/100g. Akkor is rengeteg, ha nem csak csirkemellet fogyasztasz fehérjebevitelre, ennek a fele is elég.
2023. febr. 10. 11:42
 15/15 anonim ***** válasza:
telezabálom magam túróval meg tojással
2023. febr. 21. 20:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!