Most hogy csak napi egy kiló csirkemellet lehet venni te hogy oldod meg a fehérje bevitelt?
Én 192 magas vagyok és 97 kg szóval legalább az a napi egy kiló mellet szükségesnek érzem.
Naponta pedig macerás csak a csirkemell miatt boltba szaladgálni.
Régebben előre egy hétre megvettem pár kilót.
Ti hogy oldjatok meg a fehérje bevitelt így?
Én naponta többet is veszek. Sőt, tejből is sokkal többet veszek, nem spájzolni, egyszerűen nagy a család és elfogy. Bemegyek a boltba megveszem, berakom a kocsiba a dolgokat, aztán visszamegyek, beállok egy másik pénztárhoz és kijövök. Eddig még sosem volt gond belőle. Ha valakit viszek magammal, akkor meg külön kosarat viszünk be, és így is meglehet oldani. Szerencsére egymás közvetlen szomszédja a penny és az aldi, tehát átmegyek a másik boltba, és ott is veszek amit kell. Hazafelé pedig útba esik még a spar és a lidl, ha nagyon kell onnan is tudok venni. Tehát nem a limit szabja meg, hogy mennyit veszek naponta, hanem, hogy mennyire érek rá vásárolgatni, és, hogy van-e az adott áruból a boltban.
És nem csak a csirkében van fehérje. Felvágottak, más húsok, bab, tejtermékek, máj, tészta...
7
Hát szerintem a személyazonosító igazolványt nem kérik el a csirkemell vásárlásakor.Így megveszed fizetsz.Majd kilépsz az ajtón.Aztán rögtön utána visszamész és veszel még egy kilót ha kell.Ha meg tíz kiló kell akkor megismétled tízszer a műveletet.Ennyi.Mert bizonyára az egyszerre vásárolható mennyiség van korlátozva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!