Kiszámít kigyúrtnak?
Figyelt kérdés
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__121..
olvastam ezt a kérdést, ami alatt volt egy kissebb vita arról hogy ki számít valaki kigyúrtnak.
ti milyen paraméterekkel rendelkező emberről gondoljátok azt ha meglátjátok hogy hú ő rendesen ki van tesizve?
43-as kar, 12-15%közötti testzsír, széles kerek vállak pl kigyúrtnak számít a ti olvasatotokban?
ezek az én paramétereim, találkoztam olyan emberrel aki szerint nagyon, szinte már túl izmos vagyok, és olyannal is aki szerint nem is látszik annyira hogy edzek.
mind2 esetben pólóban voltam
2023. febr. 7. 08:29
11/13 anonim válasza:
Mivel azóta is edzek nem épültek le, csak nem koxolok. És nincs testképzavarom se tisztában vagyok a szavak jelentésével. Mérnök vagyok nem hülyegyerek
12/13 anonim válasza:
Figyelj öcsisajt, én 50 éve edzek, 40 évet versenyeztem, úgyhogy ne szójjá' be, mert olyat kapsz, hogy nyulat fogsz!😂😂😂
13/13 A kérdező kommentje:
11
hát pedig ez testképzavar báttya mérnöki diploma ide vagy oda.
nézz utánna mi is az, mert ezek szerint mégsem vagy tisztában a szó jelentésével.
2023. febr. 9. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!