Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kiszámít kigyúrtnak?

Kiszámít kigyúrtnak?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__121..

olvastam ezt a kérdést, ami alatt volt egy kissebb vita arról hogy ki számít valaki kigyúrtnak.

ti milyen paraméterekkel rendelkező emberről gondoljátok azt ha meglátjátok hogy hú ő rendesen ki van tesizve?

43-as kar, 12-15%közötti testzsír, széles kerek vállak pl kigyúrtnak számít a ti olvasatotokban?

ezek az én paramétereim, találkoztam olyan emberrel aki szerint nagyon, szinte már túl izmos vagyok, és olyannal is aki szerint nem is látszik annyira hogy edzek.

mind2 esetben pólóban voltam

2023. febr. 7. 08:29
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

*olvastam ezt a kérdést, ami alatt volt egy kissebb vita arról hogy mikortól számít valaki kigyúrtnak.

:D bocsi

2023. febr. 7. 08:31
 2/13 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem aki edz és már látszik rajta izom az is kigyúrt.

Én is edzem, még csak 1 hónapja és még csak heti 2-3x hogy hozzászoktassam a szervezetem.

De jövő hónaptól már heti 6x megyek és jobban is fog majd látszani

2023. febr. 7. 09:29
 3/13 anonim ***** válasza:
59%

"aki edz és már látszik rajta izom az is kigyúrt."

Attól még, mert valaki edz, és látszik rajta, hogy sportos, az még nem kigyúrt. Attól még nem vagy kigyúrt, mert nem nézel ki szarul. Kigyúrt az én olvasatomban az, aki tényleg komolyabb izomtömeggel rendelkezik. Ha kerekedik a válacskád, és vastagodik a combocskád, attól még nem vagy kigyúrt.

"jövő hónaptól már heti 6x megyek és jobban is fog majd látszani"

Mi köze a heti edzésnapok számának ahhoz, hogy mennyire látszódik rajtad a gyúrás? Most mi az oka annak, hogy heti 3 edzésnap neked ehhez nem elég? Heti 3 edzésnap bőven elegendő, ha az ember tisztában van az edzésprogramozással.

2023. febr. 7. 09:35
 4/13 anonim ***** válasza:
28%
Te.
2023. febr. 7. 09:52
 5/13 anonim ***** válasza:
8%
Pl. Kiss Jenő, Molnár Péter, stb..
2023. febr. 7. 09:57
 6/13 A kérdező kommentje:

2-es ne itt okoskodj kérlek

az én olvasatomban az, aki tényleg komolyabb izomtömeggel rendelkezik.

hát pont ez a kérdés. hol kezdődik a komoly izomtömeg?

5-ös a molnár peti szint a kigyúrt skála teteje körül van már. én arra lennék kíváncsi hogy szerintetek hol a skála alja?

2023. febr. 7. 16:13
 7/13 anonim ***** válasza:
54%
Hát nem nálad xd
2023. febr. 9. 09:27
 8/13 A kérdező kommentje:

köszönjük emese 😂

kár volt ide kiírni ezt a kérdést 😂

az egyik szerint 2hónap edzés után már kigyúrt vagy, a másik kioktatja az előzőt, és annyit válaszol h akinek tényleg komoly izomtömege van

ez olyan mintha megkérdezném ki számít tulsúlyosnak mire azt mondaná hogy aki tényleg kövér 😂

a harmadik csak annyit ír hogy te nyilván ironikusan,

a negyedik felsorol pár testépítő bajnokot

ez meg olyan mintha a ki számít túlsúlyosnak kérdésre azt mondaná hogy rácz géza 😂

gyakori kérdések én így szeretlek

2023. febr. 9. 11:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Figyu öcsisajt, 30 éve edzek, egy időben eredményes versenyző is voltam, mégsem tartom magam "kigyúrtnak". Sokan azt hiszik mennyire értenek a testépítéshez, csak ha a tükör elé állnak kicsorbul a tükör😅
2023. febr. 9. 11:15
 10/13 A kérdező kommentje:

ha sikeres versenyző voltál és nem tartod magad kigyúrtnak, akkor testkép zavarban szenvedsz

már ha azóta nem épültél le durván.

2023. febr. 9. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!