Igen, ez reális. Így néz ki az aki edz, ha nincs beállítva meg szétfilterezve a kép.
Ne abból indulj ki, hogy az instagrammos fitness modellek hogy néznek ki, mert az nem a valóság, azok szétfilterezett, photoshoppolt, jó fényekkel, jó szögből és bedurrantással készült kép. Főleg úgy, hogy ez valószínüleg feszítés mentes állapot, míg azokon feszíteni is szoktak még ha nem is látod.
Igen, ez kigyúrt. Ez a fickó ezzel a fizikummal kiemelkedő egy random teremben, sajna én kevésbé vagyok izmos, de nagyon rágóta edzem, tudom, ez nem jó így. Legalábbis felsőtestre biztosan, de hozzáteszem, nekem az alsótestem izmosabb önmagamhoz képest.
Ahová járok, ott a legtöbb embernél ez fényévekkel jobb fizikum. Ahová járok, ott vannak eléggé zsíros pasik, sovány srácok. Akik izmosabbak, ők pedig relatív zsírosak mellé. Tehát aki izmosabb, ők azért nincsenek elhízva, de szépen befedi a zsírjuk a rajtuk lévő izomtömeget, ami amúgy nem kevés. Ez a pali szárazabb náluk, még ha nincs is 10% testzsírja.
Igen ,kigyurt.
Hazhozszallitast kerek. Ketrec van otthon. Kosz.
Egyébként a vadhajtások hozta a szánalmas színvonalat. Értem én, hogy ez az ember rendőrgyilkos, de ez a cím akkor is felháborító. Hogyha mondjuk Kim Dzsongun ról ír valaki cikket, akkor se azt a címet adja neki, hogy Kim Dzsongun, a véreskező diktátor rohadék, aki miatt éhezik a népe éppen elment tárgyalni külföldre. Hanem ad neki valami nem ilyen szinten győlölködő címet, az emberek amúgy is tudják, hogy hatalmas bűnei vannak Kim Dzsongunnak, nagyobbak mint ennek az embernek.
Zárójeles poén, hogy a vadhajtások a tanártüntetések mellett felszólaló trágár Pankotai Liliről meg azt írta, hogy agyon kéne ütni, mint a veszett kutyát, tehát nekik ez a színvonaluk.
OFFOLTAM, tudom. De ezt le szerettem volna írni, még ha OFF is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!