Melyik napokon a legfontosabb a kaja?
Tehát melyik étkezés a legfontosabb? Úgy vélem, hogy az edzés utáni vacsora a legfontosabb. Este szoktam edzeni. Ezért az edzés napokon a vacsora az fontos nagyon szerintem, meg az aznapi reggeli és ebéd, hogy legyen erő az edzéshez. Viszont mi van a pihenőnapokkal. Ott is ugyan úgy fontos a kalóriatöblet?
Szeretnék leadni pár kg zsírt edzés mellett, de nem tudom hogy hogyan kajáljak. Pihenő napokon kalóriadeficit. Edzés napokon meg súly megtartó kalória,.úgy beosztva hogy vacsora az bőséges legyen. Ez így működhet?
"Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma"
Vagyis az összes.
Ehetsz siman mindennap ugyanugy. Az, h h osztod be a napi kajat nagyon megoszlo. Sok bajnok a mai napig ehgyomros kardiot nyom, 2 orankent eszik, edzes elott gyors cht tol, utanna levo 2 kajaba megy be a legtobb kcal, estere meg keves ch foleg csak feherje meg zsir stb stb. Mostanaba meg sokak szerint ez hulyeseg.. Hiszel aminen hiszel 🤷 Mindenesetre nyilvan folos masolni vagy hasonlitgatni magat az embernek egy nem natural versenyzohoz akinek ez az elete.
Abban meg nem ertem a logikat h zsirt akarsz leadni de tobbletbe meg szintentartosba eszel 🤨🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!