Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek is a core edzése...

Szerintetek is a core edzése az egyik legfontosabb?

Figyelt kérdés
erőnlét szempontjából
2021. máj. 6. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
Valamilyen szinten biztos, de az se gond ha nem edzesz rá külön, ugyanis összetett gyakorlatokkal is lehet edzeni rendesen, helyes formával
2021. máj. 6. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Nem. Inkabb az alapgyakorlatok. A guggolas, felhuzas, fekvenyomas.
2021. máj. 6. 23:54
 3/6 anonim ***** válasza:
pilátesnél természetesen testépítésnél nem annyira kb mint a felhúzás, fekve nyomás stb
2021. máj. 7. 09:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha úgy nézzük, hogy nincs normális súlyú guggolás/felhúzás erős erector, meg gerincstabilizáló izmok nélkül, és az alapgyakorlatokat vesszük a legfontosabbnak, akkor igen.

Nem is értem miért 3 válaszból 2 (és fél) az, hogy guggoljál, meg húzzál inkább. Pont ezekkel tudod leginkább összetetten igénybevenni a core izmok egy részét. Persze nem akkor, ha egy 100 kilós felhúzásnál már keresed az övet...

2021. máj. 7. 13:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi 4-es, én is pont erre gondoltam. Csak azt nem tudom, h edzem külön a gerinc stabilizáló izmokat, vagy fejlődnek azok az összetett gyakorlatok által is?
2021. máj. 7. 14:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze h fejlodnek. Folos kulon edzeni ra... az osszetett alapgyakorlatoktol is fejlodik, sot kb mindennel kap. De am pl hiperhajlitas
2021. máj. 8. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!