Mellről nyomás ülve 120kg-val nagy súlynak számít?
Figyelt kérdés
szabályosan, 4x8 ismétlést szoktam#mellről nyomás súly
2023. jan. 31. 15:09
11/32 anonim válasza:
illetve naturál-e, erre a 2 kérdésre válaszolj mert ezek fontosak hogy el lehessen dönteni a kérdést
12/32 anonim válasza:
ja gondolom smith keretben 0 mozgástartománnyal
13/32 A kérdező kommentje:
29 és nem
2023. jan. 31. 20:16
14/32 A kérdező kommentje:
12es te miért írsz ilyeneket?ilyen jellegű az életszemléleted is?
2023. jan. 31. 20:17
15/32 anonim válasza:
Illetve még azt is írd le, azt elfelejtettem, hogy mennyi ideje edzel.
16/32 A kérdező kommentje:
10éve
2023. jan. 31. 20:35
17/32 anonim válasza:
Értem, akkor sajnos azt kell mondjam, hogy ez kitaláció.
Senki nem fog idejönni 10 év edzésmúlttal ilyet kérdezni, mert ha tényleg ennyi ideje edzel akkor tudnád magadtól is, hogy mi merre hány méter.
18/32 A kérdező kommentje:
értem akkor most lefüleltél!
én tudom nálunk a környezetemben milyennek számít de az internet világa kicsit tágabb világ!
de engedjük el a témát úgyis kitaláltam nekem meg se kedvem se energiám bizonygatni,köszi azért hogy írtatok föleg az elsőnek az oldalért👍
2023. jan. 31. 20:52
19/32 anonim válasza:
Persze, hogy kitaláció a kérdés. Ti most kezdtetek el gyakorikérdéseket olvasni?😅 Lesír róla, hogy totál kamu a kérdés.
20/32 anonim válasza:
Ne bántsátok, inkább örüljetek, hogy Klokov is regelt az oldalra, és magyarul ír nekünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!