Mi a különbség a sima fekvőtámasz és ez a verzió között?
Figyelt kérdés
Mit dolgoztat meg jobban? Mi előnyöm lenne ebből a verzióból? Vagy épp semmi különbség nincs?
2023. jan. 27. 15:08
1/6 anonim válasza:
Mit ki nem találnak...🤦🏻♀️ Ez egy lájkvadász videó. Mikor elemeli a kezét a talajtól, akkor megszűnik a terhelés a mellizomban és a tricepszben. Full hülyeség ezt csinálni.
2/6 anonim válasza:
Izom fejlődése szempontjából nem ad pluszt. Sőt, jobb lenne ha végig feszes maradna az izomzat, tehát nagyon picit hozzáérinted a földhöz a mellkasod és megállsz egy pillanatra de nem engeded el magad.
3/6 A kérdező kommentje:
Azért nem értem én sem, mert pont láttam egy videót, hogy a us army fitness test-en ilyen fekvőtámasz van.
2023. jan. 27. 16:04
4/6 anonim válasza:
Lényegében nem hasznosabb, mint a sima fekvőtámasz.
Bár, azzal lehet vitatkozni, hogy így viszont "lendület" nélkül tolja fel magát. Van benne egy kevés logika, de összességében nem emiatt a fekvőtámasz miatt fogsz jól kinézni. (sőt, saját testsúlyos gyakorlatoktól sem, de ez már más téma)
5/6 anonim válasza:
Ez a videó a fekvőtámasz tíz különböző nehézségi szintjét mutatja be a térdelő („női”) fekvőtámasztól a robbanékony változatokig: https://www.youtube.com/watch?v=TgrLuHOLXf4
Amit mutattál, az a 3. a sorban, egy fokkal nehezebb a sima fekvőtámasznál.
6/6 anonim válasza:
Nem tudod elcsalni az alját. KB ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!