Hogy lehet ilyen kockahasat építeni és milyen testzsír % kell hozzá?
Szerintem semmi kivetni való nincs benne. Nem tudom hány éves a linkelt képen:
De szálkás tónusos izomzata van,igaz nincs nagy tömeg rajta.
Kb tizen akárhányévesen ez teljesen vállalható alkat,sőt sokan örülnének ebben tizenévesen ilyen testalkatnak is. Ennél több ebben a korban nem kell.
Azért ne várjuk el hogy tinédzser korban verseny színpadi testek legyenek.
Kérdező:
Ne csak a hasizomra koncentrálj, hanem az összes izomcsoportodat edz meg. Keress fel egy képzett Személyi Edzőt, ő el fog tudni indítani ebben,mert sok tényezőt figyelembe kell venni kezdetben, edzés gyakorlatnál és táplálkozásnál is személyre szabva.
Ezek mondjuk alapból beállított képek, valszeg edzés után, jó fények mellett befeszítve.
Szval nem beálított szituban max a középvonalat látnád, meg valamennyit látnál a kockákból.
Ehhez max 1 év edzés kell, hogy legyen elég izmod ahhoz hogy látszon valami. Viszont az nem elég hogy fogysz és edzel, mert izmot kalória deficitbe még kezdőként is nehéz építeni.
Az meg hogy mennyire kell lefogynod miután felszedtél magadra izmot az tőled függ. Valaki aki hasra hízik akár 10% is le kell mennie hogy a hasizmai rendesen látszódjanak, de akin jobban elterül a zsír annál lehet hogy 13-14% is elég
Max Schneider, de csaj “MAX” néven fut, amióta nem feldolgozásokat gyárt…
Relatíve elég sikeres zenész, nem annyira a YouTubeon, hanem inkább a streaming szolgaltatókon. Több olyan saját száma is van, ami 300.000.000 hallgatottság felett van.
De nekem a zenéi és klipjei nagyobb része idegesítő. Illetve amióta egy divattervező a felesége, ilyen nagyon visszataszító öltözködési stílusa lett. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!