Melyik a hasznosabb?
Figyelt kérdés
Làttam a play store-ban és le is töltöttem 1-2 edzős appot ,és azt szeretném megtudni hogy megéri-e havi 3-4 ezer és rengeteg gyakorlat + étrendben is segìt vagy menjek kondi terembe ahol havi bérlet min 12K + edző az órànként 10K de lehet keveset mondtam + az étrend amit ad az os pénz. Ahhoz hogy formàba jöjjek szerintem az app is elég ,de van akinek van összehasonlìtási alapja esetleg?2023. jan. 23. 21:07
1/10 anonim válasza:
Ez elég zavaros. Az applikációkért akarsz fizetni? Teljesen felesleges. Az emberek azt hiszik, hogy csak mert fizetős jobb és hasznosabb, ez is lenne az elvárt, de egyáltalán nem így van, vannak jó és ingyenes alkalmazások erre.
2/10 A kérdező kommentje:
Pl?
2023. jan. 23. 21:13
3/10 anonim válasza:
Ahol 12 a havi bérlet, ott nem lesz 10 a személyi edzés.
4/10 A kérdező kommentje:
Jó de akkor melyik éri meg jobban?
2023. jan. 23. 21:15
5/10 anonim válasza:
Szerintem elég egyértelműen a terem éri meg jobban.
6/10 A kérdező kommentje:
A terem az edzővel :D
2023. jan. 23. 21:41
7/10 anonim válasza:
Amit az appal veszel azt neten is megtalalod ingyen.. ill attol meg termet ugyis kell fizetni. Edzo az inkabb 5-6k es eleg addig fizetni amig bele nem josz, de az is metanulhato am ingyen is..
8/10 anonim válasza:
Az edzőnek is nagyon utána kell érdeklődni, hogy mit tud a pali/nő, mert rengeteg edző leragadt a '90-es évek szintjén, hogy anabolikus kapu meg Bcaa. Ha jó edzőt találsz ahhoz megéri menni.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat. Jó nincsenek nagy elváràsaim szntem arra a terem "legbénàbb" edzője is képes h segìtsen fogyni és kis izmot épìteni hogy nézzek ki valahogy. A karom is mint egy ropi olyan vékony most
2023. jan. 24. 06:23
10/10 anonim válasza:
Nem szükséges sem fizetős app, sem edző.
Arra törekedj először, hogy tartható legyen az edzésed.
Sokan erről feledkeznek meg, pedig ez a legfontosabb.
Nézz neten valami kezdő edzésterv sablont, (a személyi edző is ezt fogja neked adni, legalábbis az itthoni edzők 95%-a fel sem méri a klienseit, csak odadob neki valamit) heti 3 elég, ha nagyon motivált vagy edzhetsz többször is, de heti 3 edzéssel is ugyanazt tudod elérni, mint heti 5 edzéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!