Egy héten kétszer (3 nap pihenővel) szabad ugyan arra az izomcsoportra edzeni?
Figyelt kérdés
Táplálkozásra, illetve a pihenésre is figyelek. Egész életemben sportoltam, több éve edzek, viszont eddigiekben közel sem ekkora rendszerességgel. Ezeket figyelembe véve ez az edzésterv szerintetek inkább elősegíti az izomfejlődésemet, vagy túledzéshez vezethet és az ellenkezőjét válthatja ki belőlem? 23/f2023. jan. 11. 23:08
1/5 anonim válasza:
Az edzestervtol fugg, de ha regota edzel akkor sztem siman.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi nektek! Én is így gondoltam, de azért az egyöntetű válaszok megnyugtattak :)
2023. jan. 12. 13:33
5/5 anonim válasza:
Függ a heti volumentől. Ha sok, akkor túl fogod edzeni magad, legyen az 1x izomcsoport/hét, vagy akár 3x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!