Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az embereknek miért van ilyen...

Az embereknek miért van ilyen véleményük a testépítőkről?

Figyelt kérdés
Én azt látom, hogy nagyon nagy elhivatottság szükséges ehhez a sporthoz, és sok lemondással jár. Mégis, ha nem a testépítő köröket nézzük, akkor az embereknek egyből két dolog ugrik be: üres fej és agresszió. Mitől van ez? Egy úszót senki nem gondol kapásból butának, egy testépítőt 10-ből 9 ember igen.
2023. jan. 7. 23:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%

Van egy kollégám, aki jelenleg 25 éves és 18 éves kora óta szed különböző szteroidokat. Neki minden álma az, hogy testépítő legyen. Nem érdekli, hogy ezt hogyan fogja elérni, az se ha rámegy az egészsége, csak sikerüljön neki.

Agyilag a srác nulla, totál szokni, tisztában is van vele, de nem érdekli.

Ha hetente minimum 4-5 alkalommal nem jut el az edzőterembe, és nem veszi be a szteroidokat, akkor már bőven mutatkoznak rajta az agresszió kisebb jelei.

Most az ilyen emberre, mit mondjak?

2023. jan. 8. 00:00
 2/15 anonim ***** válasza:
77%

Sztereotípia a neve annak, amit keresel. Ez elég sok társadalmi csoportot érint, így a testépítőket is. A többi sportolóhoz képest azért jellemzőbb a testépítőknél, mert náluk nagyon látványos, hogy az egész életüket a sportra áldozzák, míg egy úszónál ez kevésbé feltűnő.

A testépítők egyébként általában tényleg nem értelmiségi, művelt emberek, de egyáltalán nem butábbak, mint az élsportolók általában. Természetes dolog, hogy ha egy dologra teszed fel az életed, akkor az élet más aspektusai háttérbe fognak szorulni valamennyire. De lehet jó egyensúlyokat találni, és vannak is rá példák.

2023. jan. 8. 00:02
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Akkor én a 10-bol a 10.vagyok. Még sose jutott eszembe testepitok láttán hogy buta vagy agresszív.. Csak a csodálat, hogy uramisten, mennyi kitartása lehet... Nekem meg a reggeli torna se menne.. 😂
2023. jan. 8. 00:18
 4/15 anonim ***** válasza:
8%
Azonkívül amit eddig leírtak, a szteroidoknak van olyan gyakori mellékhatása, mint pl. az agresszió (roid rage) és az elbutulás: [link]
2023. jan. 8. 00:39
 5/15 anonim ***** válasza:
24%
Nézd, az átlagember nehezen viseli, hogy átlagember. Én jobban örülnék, ha művelné magát, és az eszével tűnne ki az átlagból. De ha valaki inkább testépítő lesz, vagy feltűnő tetkót varrat magára amiatt, hogy kitűnjön az átlagból, azt nekem miért kellene értékelnem? Átlagban 10-ből 7-8 ember megbánja ezeket a dolgokat 60 éves korára. Nem véletlenül...
2023. jan. 8. 01:36
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
de 60 évesen kit érdekel már.60évig jó volt neki a maradek 10re bánhatja
2023. jan. 8. 11:22
 7/15 anonim ***** válasza:
77%

Miért van sztereotípia arról, hogy a teniszezők sikeres, gazdak ember, hogy a magyarok pesszimisták, hogy a norvég cserediákok tolvajok, és hasonlók?

Mert nagy általánosságban van valóságalapjuk ezeknek a feltevéseknek.

Az biztos, hogy lelkileg nagyon betegnek kell lennie valakinek, ha testépítő akar lenni.

2023. jan. 8. 12:17
 8/15 anonim ***** válasza:
32%
Nézhetem egy kicsit ahogy testet építesz?
2023. jan. 8. 20:46
 9/15 anonim ***** válasza:
74%
Sztem max regen volt igy egyeseknel. Manapsag mar szinte mindenki edz.
2023. jan. 9. 08:57
 10/15 anonim ***** válasza:
74%
más az edzés (az egy nagyon hasznos és jó dolog), és más "testépítő versenyzőnek " lenni
2023. jan. 9. 09:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!