Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Brad Pitt (például), hogy a...

Brad Pitt (például), hogy a fenébe gyúrta ki a felső testét melltől lefelé?

Figyelt kérdés

Valaki segítsem már elmagyarázni, mert valamit nagyon nem értek. Itt vannak ezek a képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Azt értem, hogy a mellizmát hogyan hozta össze, nem nagy ügy, fekve nyomás meg 1-2 mellizom gyakorlat és megvan. A karizmaiban sincs semmi rejtély.

Amit viszont nem nagyon értek, hogy melltől lefele, a hasizmainak az oldalsó részét és a bordái között hogy a fenébe csinálta meg azt hogy ilyen szélesnek és izmosnak tűnjön? Nekem az a problémám, hogy nincs is kocka hasam meg alacsony zsírszázalékom, de a bordáim mégis kilátszanak ha a mellemet előre tolom. Valamint kissé nyurga a felső testem, nem tudom hogyan lehetne vastagítani rajta. És mint mondom, az oldalsó hasizmait szintén nem értem hogyan hozta össze.

Ha valaki segítene elmagyarázni és tanácsot adni, megköszönném.

jan. 5. 00:03
 1/2 anonim válasza:
44%
Nem tudom hogy melyik évről beszélsz, de egy régebbi interjújába bevallotta hogy a Fight Club C. film előtt kokszolt. Nyilván el lehet érni a fizikumát naturálisan ha jó genetikád van, de ahhoz legalább 4-5 évnyi naturális edzés kell egy jó étrenddel.
jan. 5. 04:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Amiről írtál, arra szokták azt mondani hogy "genetika".

Az arányaid, a magasságod és a strukturális felépítésed adott. A természetes kereteiden belül tudsz izmosodni. Egy alapvetően teljesen más adottságokkal rendelkező emberrel felesleges az összehasonlítás. Soha sem fogsz úgy kinézni,mert más a magasságotok, mások a testarányaitok, mások az izomformáitok.

jan. 7. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!