Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom beállítani a...

Miért nem tudom beállítani a laptop képét rendesen a TV-n? HDMI-n van rákötve, de kilóg a kép. Például nem látom a tálca felét, vagy a böngészőnek nem látom a felső részét, ahol a bezárás gomb van, mert kilóg a képernyőből.

Figyelt kérdés
Ha monitorra kötöm normálisan beállítja magát, vagy ha másik TV-re kötöm, akkor is. Csak egy TV készüléken csinálja ezt. Nem a TV a rossz, mert bármi mást kötök rá, azzal nincs ilyen baj.
2020. márc. 3. 12:15
 1/3 Mr. V. ***** válasza:
100%

A "bármi más" milyen felbontású, amit rákötsz?

Mert valószínű, hogy 16:9-es, de a mostani laptopod szerintem szélesebb vagy keskenyebb, de nem 16:9.

1. A gépen telepítve van a GYÁRI illesztőprogram a szoftverrel együtt? (Tehát nem MS Update verzió, ami csak butított driver, hanem Intel, Asus, Ati, ... gyártó oldaláról letöltött.)

2. Ha telepítve van, annak van egy vezérlőpultja, mely a jobb alsó részen látható is.

3. Abban lehet klónt, nyújtott képernyőt és egyéb opciókat is beállítani (kicsinyítés, nagyítás, forgatás, stb.).

4. Valamelyik opcióval kicsinyítsd le a képet, vagy az eredeti LCD-n (laptopon) válts kisebb felbontásra, ha az segít.

5. Esetleg a tévénél állítsd a képméretet (fix 4:3, 16:9, ... auto).

2020. márc. 3. 12:25
 2/3 CspCsj ***** válasza:

Fél éve ilyen probléma volt egyik ismerős LG TV-jével, és a TV képbeállításokban a "levágás nélküli mód" segített.

[link]

2020. márc. 3. 16:19
 3/3 MancsWolf ***** válasza:
100%
Philips Android Tv-n pedig a képstílus "monitor" ra állítva oldotta meg ugyanezt a gondot.
2020. márc. 31. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!