Érdemes eladni olyan tápegységet, ami működik rendesen, csak a ventilátora romlott el? Tudják még azt hasznosítain valamire?
Igen,tudom hogy forrasztható,csak meg kell találni az illetőnek hogy melyik a fekete meg a piros vezeték,ami a tápnak kell.
Köszöönm a válaszokat. Egy próbát teszek rá
Csak nem ez lenne az előzmény:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..
"no name,ráadásul 2 pines, 140mm-es"
Ezért javasoltam, hogy írd le a táp/a ventilátor gyártóját/típusát, hátha be lehetne azonosítani.
Egyébként nem lehetetlen találni ventilátort:
de átalakító kábelt sem:
"Igen,tudom hogy forrasztható,csak meg kell találni az illetőnek hogy melyik a fekete meg a piros vezeték,ami a tápnak kell."
Mivel a ventilátorokon is általában piros és fekete vezetékek vannak(meg egy sárga, ami jelen esetben nem játszik szerepet) ezért egy nem színvak embernek ha tud forrasztani nem okozhat problémát a két vezeték összeforrasztása. Ha meg valami noname vacak táp, akkor meg add le egy hulladékudvaron, úgysem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!