Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Okostelefonnal vettem fel...

Okostelefonnal vettem fel videot, és az asztali monitoron lejátszva oldalfekvésban jelenik meg. "Vissza" tudnám forgatni 90 fokkal, hogy rendesen álljon?

Figyelt kérdés
2019. júl. 4. 13:43
 1/10 A kérdező kommentje:
Az okoson már nincs rajta, mert áthelyeztem a clipet az asztali gépre (ott pedig "hanyatt vágta magát" a szereplő
2019. júl. 4. 13:44
 2/10 anonim ***** válasza:
A lejátszóban keress forgatás lehetőséget, vagy videószerkesztővel lehet megoldani.
2019. júl. 4. 13:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Csak kérlek mond azt hogy nem akarod Youtube-ra feltölteni. :D
2019. júl. 4. 15:37
 4/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi, megpróbálom.

Ezt a Youtubes-dolgot nem értem..ugyan már miért ne akarhatnám feltölteni.....másrészt, még életemben nem töltöttem fel a youtube-ra, kb. nem tudnám, hogyan induljak neki a dolognak...

2019. júl. 4. 16:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Az emberek többségének nehéz a telefont vízszintesen tartani videózás közben (méghozzá a hangerőszabályzó gombokkal felfelé). Ekkor semmi gond nem lenne..
2019. júl. 4. 17:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Vízszintesen kell a videót felvenni és nem lesz ilyen gond.

Meg lehet fordítani egyszerűbb videókonvertáló programokkal is forgatni, pl Avidemux.

2019. júl. 4. 21:17
 7/10 anonim ***** válasza:

#6: meg. Olyan is lesz..

Egy 16:9 méretarányú helyett egy 9:16 méretarányú VHS-t megközelítő minőséggel.. :(

2019. júl. 4. 22:23
 8/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi mindenkinek!!

Sajna, ilyet nem találtam sem a Wideo Medi Player - ben, sem a VLC - ben, hogy elforgatás......viszont

Megközelítőleg megoldottam úgy a problémát, hogy laptopon játszottam le, és a képernyőt vettem fel ismét az okostelefonnal. És a laptop képernyőjét addig forgattam, amig az eredmény az nem lett, hogy lejátszva a megfelelő állású képet nem kaptam. Járt ez némi minőségvesztéssel, de az eredmény még élvezhető és elfogadható....viszont2:

Eleddig csak a Win Med Playerrel játszottam, le, azon dobta hanyatt magát a szereplő...ma viszont VLC - vel is lejátszottam, és csodák csodája, a VLC alapból a jó állásban játssza le, mindenféle elforgatás nélkül. Ez nagyszerű - de hogy lehet ez így? (vagy talán azt kellene kérdeznem, hogy a W M player miért fekteti hanyatt "a embert" a képen (még, ha valami jó csaj lenne...)

2019. júl. 5. 05:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha a monitort (vagy TV-t) forgatod el fizikailag akkor kapod a legjobb eredményt. Különben ki akarna egy csak 600 pixel szélességű összezsugorított képet nézni (az 1920 helyett)..
2019. júl. 5. 11:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi - VLC -n nézve nem is kell semmit csinálni, mert alapból rendesen adja (nem kell forgatni)
2019. júl. 5. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!