Kellett már hosszabb kényszerpihenőre mennetek?
Figyelt kérdés
betegség,sérülés,anyagi dolgok stb.Ha igen hogyan éltétek meg hogy nem tudtok edzeni.
Nyílván olyanok válaszát várom elsősorban aki nem 2 hónapja eddz
#edzés gyúrás kényszerpihi
2023. jan. 5. 18:06
1/9 anonim válasza:
Anyagi dolgok miatt szerencsére sosem kellett kényszerpihenőre mennem, de egyéb problémák miatt persze. 15 éve vagyok a súlyzók között, ez elkerülhetetlen. Kezdőként teniszkönyök miatt 3 hónap kihagyás (súlyos eset volt, majdnem műteni is kellett), aztán később egy 190 kilós guggolásnál részleges izomszakadás keletkezett a combhajlítómban, ami után 4 hónapig nem tudtam konditerembe menni, utána pedig simán volt fél év, amire normális súlyokkal tudtam ismét dolgozni. Volt olyan fogászati problémám is egy autóbaleset következtében, ami miatt hetekig nem tudtam enni, csak főzeléket és levest, úgyhogy ezekben a hetekben nemhogy edzeni nem volt kedvem, de élni se nagyon. Volt, hogy plusz súlyos húzódzkodás közben megsérült a rotátorköpenyem, ami miatt hetekig nem tudtam érdemi munkát végezni felsőtestre. Reggelig tudnám sorolni. A konzekvencia, hogy mindig tanulj a hibáidból, és mindig tudd megoldani az aktuális problémát a lehető legrövidebb idő alatt. Ja és ne hősködj! Ha érzed, hogy valami szar, akkor azt ne erőltesd, különben csak még jobban kiszúrsz magaddal.
2/9 A kérdező kommentje:
teljes mértékben egyet értek veled!Köszi a válaszod!
2023. jan. 5. 20:50
3/9 A kérdező kommentje:
a formád sokat romlott egyébként ezek közbe?
2023. jan. 5. 20:50
4/9 anonim válasza:
Én erőemelő vagyok, nem mondanám magam testépítőnek, ugyanis soha nem izomnövelési céllal edzettem kifejezetten (maximum a legelején, mint minden kamasz fiú), de természetesen a több hónapos kihagyások sokat rontottak a formán, persze. Hiába figyeltem ezekben az időszakokban is a kalóriabevitelre és a fehérje, elment a tónus, csökkent a tömeg, az erőszintről pedig ne is beszéljünk. De amilyen gyorsan megy, olyan gyorsan jön is vissza, nyugi! Nálad mi a gáz?
5/9 A kérdező kommentje:
sérv műtétem lesz!lágyék!
2023. jan. 5. 21:39
6/9 anonim válasza:
Abból gyorsan rendbe jössz. Szurkolok!
7/9 A kérdező kommentje:
köszi!💪
2023. jan. 5. 21:49
8/9 anonim válasza:
Én most hagytam ki kb 2 és fél hetet, de amikor nyaralok, akkor is kihagyok kb 2 hetet. Ez a max,ha ennél többet hagynék ki túl sokat vesztenék.
9/9 A kérdező kommentje:
ezért irányult a kérdés a kényszerpihenőre
2023. jan. 6. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!