Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Luxus fehérjét honnan lehet...

Luxus fehérjét honnan lehet beszerezni?

Figyelt kérdés

Több helyről hallottam, hogy létezik nagyon drága úgy mond "luxus fehérje", ami nem ilyen Scitec, meg Biotech Usa meg ilyen reklámozott márkák, hanem 100% tiszta csúcs minőségű fehérje. Gondolom biztos jóval dràgább mint az említett márkák, de valaki tudja, hogy mégis mennyibe kerül körülbelül? Mi a neve ès hol lehet beszerezni?

A válaszokat előre is köszönöm!

2022. dec. 19. 11:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat!
2022. dec. 20. 11:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha a minoseg meg egeszseg szamit akk hagyd a tapkiegeket.. egyel premium halakat, marhat, rakot tanyasi csirket, tojast stb.. inkk arra kolts
2022. dec. 21. 13:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Megfelelően és értelmesen fogyasztva a whey -el sincs semmi baj semmivel nem egészségtelenebb mint egy tojás.
2022. dec. 21. 14:15
 14/16 anonim ***** válasza:

"Istenem honnan szalajtják az ilyen véglényeket?"

Na és a magadfajtát honnan szalajtják, aki egy egyszerű kérdésért is véglényezik? Azt hitted, megmondod ezzel a tutit, de csak az alpáriságodat bizonyítottad be. :))

2022. dec. 24. 16:38
 15/16 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva: Egy csúcs fehérje nem lesz annyival jobb, amennyivel drágább a sima tejsavónál, tehát nem éri meg. Előző vagyok.
2022. dec. 24. 16:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Igazán semmiféle tejsavó sem szükséges a jó fizikumért, semmiféle sima tejsavóra nincs szükség feltétlenül. Nemhogy kifizess 3 szoros árat egy luxus porért, ami 20% al jobb minőségű. Előző 2 vagyok.
2022. dec. 24. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!