A Myprotein nevű fehérjét (5kg) hol lehet megbízható forrásból beszerezni, magyarországon?
A muscleteam weblapján találtam: [link]
Kérdésem a következő. Valaki esetleg rendelt tőlük Myprotein-t?? Szállítanak-e postával, vagy futárszolgálattal?
Láttam más helyen is express, vatera stb.. hogy ugyancsak myproteint hirdet valaki, 15 000Ft-os áron. Na erre is kíváncsi lennék hogy az mennyire megbízható.
Én már rendeltem, ők megbízhatóak, könnyen lehet, hogy a vaterás is, de én nem tudok megbízni bennük. Futárszolgálattal szállítanak.
köszi ez gyors volt ment is a pacsi! :)
amúgy Myproteint vettél tőlük vagy mást? Anyagi megfontolásból érdekel engem ez az 5 kg-os zsák, mert ahogy néztem a többi fehérjéket hát, azok horror áron vannak, ezzel meg sokáig el lehetne lenni.
Myproteint is, és mást is (: A Myprotkó jó volt, egyszer régen vettem Naturás natúr tejsavót, ez ugyanez, csak a szemcsesűrűség kicsit más, és ugyan natúrban sincs olyan rossz íze, de az 5. kiló végére igencsak megunja az ember :D De kedved szerint ízesítheted.
Esetleg a Stillmasst nézd még meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!